Inici Actualitat Primera reunió d’entitats per tirar endavant la consulta de Taradell

Primera reunió d’entitats per tirar endavant la consulta de Taradell

0
COMPARTIR

Consulta popular

Unes 70 persones representants d’una trentena d’entitats del poble es van reunir dimecres passat a Can Costa i Font amb la intenció de posar fil a l’agulla al projecte de fer una consulta popular per la independència a Taradell.


Els organitzadors de l’acte van explicar que els motivava per ser allà i després van presentar un “powerpoint” (el podeu veure a la part inferior d’aquesta noticia) per explicar les parts importants del projecte.

Fer una consulta per la independència de Catalunya a Taradell

La proposta principal va ser fer una consulta per la independència de Catalunya a Taradell, però amb uns objectius concrets i uns principis que l’haurien de regir. Els objectius que proposaven els organitzadors eren que la consulta fos seriosa i rigorosa, molt participativa, amb la implicació de tot el teixit associatiu taradellenc i que servis com a una eina pedagògica sobre la democràcia. També es proposaven de fer-ho amb coordinació amb altres pobles de Catalunya.

Respecte els principis que havien de regir la iniciativa destacava l’important paper de la societat civil, la no capitalització per part de cap partit polític, la importància de la participació en totes les etapes del projecte i la idea que no era una iniciativa política, sinó que era una iniciativa democràtica.

Propera reunió el dimecres dia 7 d’octubre

La metodologia per fer la consulta es va començar a pensar, però es va deixar per la propera reunió que serà el proper 7 d’octubre. Tot i que algunes entitats ja van donar suport a la consulta el mateix dia, la majoria es va emportar els deures per debatreu amb les seves respectives juntes i portar la resposta a la propera trobada que estarà oberta a tots els taradellencs que hi vulguin assistir. Serà a 2/4 de 10 a Can Costa i Font.

La presentació del projecte

Consulta per la independència a Taradellhttp://static.slidesharecdn.com/swf/ssplayer2.swf?doc=cat-090925020251-phpapp01&stripped_title=consulta-per-la-independncia-a-taradell

View more presentations from taradell.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments