Inici Actualitat Dimecres es reuneixen les entitats taradellenques per parlar de la consulta sobre...

Dimecres es reuneixen les entitats taradellenques per parlar de la consulta sobre la independència

0
COMPARTIR

Dimecres a 2/4 de 10 del vespre estan convocades totes les entitats taradellenques a Can Costa i Font per tal de parlar de fer una possible consulta per la independència a Taradell.

La crida la fan una colla de taradellencs que animats per la reeïxida consulta que es va fer a Arenys van decidir posar el fil a l’agulla al nostre poble. La intenció es que aquesta iniciativa sigui liderada pel teixit associatiu de la Vila i que aquest dimecres serveixi de punt de partida de tot plegat. El Ple de Taradell ja hi va donar el seu suport la setmana passada.

La convocatòria que s’ha fet arribar a les entitats és la següent:

La convocatòria

Benvolguts,

Una colla de taradellencs, animats per la reeïxida consulta a favor de la independència que es va fer a Arenys de Munt aquest darrer diumenge, ens hem trobat aquesta setmana amb la intenció de començar a organitzar-ne una al nostre poble abans d’acabar aquest any.

El primer que volem fer és convocar una reunió formal oberta a totes les entitats de la vila de Taradell per tal de valorar conjuntament la iniciativa i, alhora, aportar idees, definir formats, consensuar dates, fer equips i en definitiva posar el fil a l’agulla per fer-ho possible.

És per això que us volem convocar a la reunió que tindrà lloc el proper dimecres 23 de setembre a 2/4 de 10 a Can Costa i Font per tal d’exposar-vos la nostra idea i poder-ne parlar tots plegats.

Salutacions,

Grup impulsor

Nota: Degut a la celeritat en que s’ha convocat la reunió, potser hi ha algunes entitats que encara no han rebut la convocatoria. Des del grup impulsor demanen que tothom col·labori alhora de fer correr aquesta convocatoria per tal que vinguin quantes més entitats millor.

El vídeo

Imatges del moment en el qual el consistori aprova la moció amb tots els vots a favor.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=4TVrLmReIok]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments