Inici Actualitat Escalfant motors per la Festa d’en Toca-Sons

Escalfant motors per la Festa d’en Toca-Sons

0
COMPARTIR

A partir d’avui i durant els propers tres dimarts (4, 11 i 18 d’agost) de les 7 a les 8 de la tarda i en directe per Ràdio Taradell (web), Protecció Civil de Taradell i l’Agrupació de la Festa d’en Toca-sons han preparat un programa especial per conèixer, reviure i començar escalfar motors per la propera Festa d’en Toca-Sons.

Durant les tres hores de programa es reviuran alguns dels moments més emotius de la festa, es coneixeran algunes de les novetats d’enguany i hi haurà la possibilitat de participar en directe i guanyar premis.

En programa d’avui intervindran Carles Camps i Irene Bares, que parlaran de la festa; en el segon, el tema serà els bandolers i el sometent, i finalment, en el darrer programa, Carme Guiteras i Carles Camps ens explicaran algunes de les novetats de l’edició d’enguany, que s’allargarà durant tots els dies de festa major.

El programa estarà presentat per Jaume Cutrina, mentre que al control tècnic hi haurà Joan Puig.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments