Inici Actualitat Sopar del Cercle Català de Negocis a Taradell aquest dijous

Sopar del Cercle Català de Negocis a Taradell aquest dijous

1
COMPARTIR

El CCN (Centre Català de Negocis) ha organitzat per dijous el vespre un sopar al Restaurant Terra Endins per tal de explicar el seu projecte als empresaris de Taradell, engrandir la seva organització i caminar cap al seu projecte d’un Estat propi.

El CCN (web) és una associació empresarial que té com a objectiu final ser un lobby decisiu per l’assoliment d’un Estat propi per Catalunya en un horitzó màxim de 5 anys. El formen empresaris, directius, professionals i autònoms i està totalment desvinculat de qualsevol opció política.

L’acte de dijous està previst que començi a 1/4 de 9 del vespre amb una petita recepció, després s’explicarà l’associació, el dèficit fiscal català, el futur de Catalunya i hi haurà un torn de precs i preguntes abans del sopar que està previst que començi cap a les 10 de la nit.

Si hi voleu assistir heu d’enviar un mail a info@cnn.cat quan més aviat millor perquè les places són limitades.

El planning

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Bernat
Bernat
21 juliol 2009 16:14

Molt interessant la proposta del CCN, deixem-nos estar de dretes i esquerres i quin partit és més "catalanet", el que ens fa falta és un Estat Propi i no tantes tonteries com les que diuen els "polítics catalans"