Inici Actualitat Albert Om deixa El Club després de 1.000 programes

Albert Om deixa El Club després de 1.000 programes

0
COMPARTIR

El periodista taradellenc Albert Om farà avui el darrer programa de “El Club” des del Palau de la música. Desprès de 5 anys i 1000 programes, l’Albert ha decidit tancar aquesta etapa professional per encetar-ne de noves el proper any.

Ahir els seus companys de programa el van enredar i va ser el protagonista del seu propi programa. Toni Soler, Jordi Evolè i Judit Mascó li van fer una entrevista a on ell va explicar, entre altres coses, com s’havia iniciat al món del periodisme a través de Ràdio Taradell i gràcies al Josep Autonell (minut 31).

Podeu veure l’entrevista a continuació:

http://www.tv3.cat/svp2/svp2.swf
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments