Inici Notícies Es presenta la campanya de civisme “Stm Taradell Civic”

Es presenta la campanya de civisme “Stm Taradell Civic”

0
COMPARTIR

Agenda

Amb el nom “Stm Taradell Civic” s’enceta aquesta setmana una campanya de civisme a Taradell que ens portarà una exposició, una taula rodona i una festa del civisme.

Segons expliquen en els díptics publicitaris “El civisme és la nostra capacitat com a taradallencs i taradellenques d’estimar el nostra poble i així respectar-ne els seus carrers, places indrets, que és la manera de respectar també la resta dels nostres conciutadans. Taradell aposta pel civisme. Un poble net, alegre i respectuós.”

Els actes preparats al voltant de la campanya són:

L’Exposició: Gràcies. Fem un bon equip

L’exposició s’inaugurarà divendres i està organitzada per l’Àrea d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona. Es podrà veure fisn el dia 28 de juny al Centre Cultural Costa i Font.

Taula rodona: “La tinença responsable d’animals”

Es farà el mateix divendres dia 12 a 2/4 de 9 del vespre al Centre Cultural. Hi participaran l’Albert Ledesma, regidor de l’Ajuntament de Taradell; la Catalina Chamorrro, cap de servei de salut pública de la Diputació de Barcelona; en Xavier Mandicó, propietari d’un gos pigall i professor a la Universitat de Vic; en Lluís Vila, veterinari municipal i el ciutadà taradellenc Enric Barba.

Festa del Civisme

La Festa es farà el dissabte i tots els actes es faran al Pujolò (excepte si plou qu es faran a Can Costa i Font. Començaran amb una xocolatada a les 10 del mati, a partir de 2/4 d’11 del matí hi haurà una desfilada de gossos per al concurs de mascotes, a 2/4 de 12 del matí es farà la exhibició d’habilitats canines per part de l’UCRO (Unitat Canina de Rescat d’Osona) i a 2/4 d’una hi haurà el lliurament de premis del concurs de mascotes i del concurs de dibuix que s’haurà fet al llarg de tot el mati.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments