Inici Notícies ERC anuncia que no tornarà a l’Ajuntament si l’alcalde no garanteix uns...

ERC anuncia que no tornarà a l’Ajuntament si l’alcalde no garanteix uns mínims democràtics

0
COMPARTIR

Ajuntament

El grup municipal d’Esquerra a l’Ajuntament de Taradell va emetre ahir un comunicat en el qual anuncia que no tornarà a l’Ajuntament si l’equip de Govern no garanteix els mínims democràtics per fer la seva tasca i els regidors continuen rebent coaccions des del consistori.

Esquerra també insta a l’alcalde a buscar una solució per tal de normalitzar l’actual situació i anuncia que en cas de no ser així, ells mateixos faran una proposta perquè pugui ser debatuda amb l’equip de govern.

La posició del grup municipal de Taradell ha rebut tot el suport de la Federació Comarcal d’Esquerra d’Osona que també va emetre un comunicat de suport ahir a la tarda a on demanaven a l’alcalde taradellenc que poses remei a l’actual situació.

Podeu llegir els dos comunicats a continuació:

Comunicat de premsa d’ERC de Taradell

ERC no tornarà a l’Ajuntament si no es garanteixen uns mínims democràtics

Els grup d’Esquerra insta l’equip de govern a buscar una solució per garantir el normal desenvolupament de la seva tasca com a regidors a l’Ajuntament.

L’episodi ocorregut el dimarts de la setmana passada al ple de Taradell no ha estat singular. En massa ocasions el grup i els seus components hem hagut de viure situacions similars, ja sigui en plens o comissions informatives. Entenem que com a persones mereixem un respecte, i en mereixem més encara quan hi som no a títol merament personal, sinó representant a la gent que ens ha votat i ha confiat en el grup d’Esquerra per que sigui la seva veu a l’Ajuntament de Taradell.

Precisament pel fet de no ser el primer cop que ens trobem en aquesta situació, considerem que ja n’hi ha prou. S’ha traspassat una línia de no retorn, i ara s’han de prendre les mesures pertinents. En aquest sentit, creiem que l’equip de govern, amb l’alcalde al capdavant, hauria de buscar el més aviat possible una solució per normalitzar aquesta situació. Si no és així, Esquerra farà una proposta que pugui ser debatuda amb l’equip de govern, per analitzar els fets ocorreguts recentment i amb anterioritat.

Ens prenem seriosament el nostre mandat municipal, però per sobre de tot som persones, i per sobre de tot considerem que hem de poder exercir la nostra feina de regidors sense coaccions. Per aquest motiu, el grup municipal d’Esquerra a Taradell no tornarem a l’Ajuntament fins que aquest principi estigui garantit.

Comunicat de premsa d’ERC d’Osona

Esquerra Osona dona suport al grup Municipal d’Esquerra a l’Ajuntament de Taradell

Des de la Federació Comarcal d’Esquerra volem manifestar el ple suport al grup Municipal d’Esquerra de Taradell.

Entenem que els cinc regidors del grup municipal, són l’expressió de la democràcia i esdevenen els representants legítims escollits per gairebé un miler de taradellencs i taradellenques amb dret a vot. En conseqüència han de poder desenvolupar la seva tasca municipal de forma lliure i amb naturalitat, ja que són persones que de forma desinteressada s’impliquen a títol personal en la -a vegades ingrata- política municipal, amb la única finalitat de millorar el seu municipi.

En massa ocasions i freqüència, el grup municipal de Taradell i les persones que el representen han topat, pel simple fet de voler desenvolupar la seva tasca, amb la manca de respecte i la desqualificació personal per part de persones de l’Ajuntament. Considerem que la preservació dels valors democràtics i del respecte envers totes les opinions és també una de les funcions per les quals ha de vetllar l’alcalde de la població. Després de les reiterades situacions on la manca de respecte envers els regidors d’Esquerra i en especial la produïda en el darrer ple municipal, per ser pública, manifesta, evident, i especialment desagradable, seria del tot incomprensible que l’alcalde no prengués les mesures oportunes per garantir que els regidors d’Esquerra puguin desenvolupar la seva tasca de forma lliure i democràtica a Taradell.

Així, la Federació Comarcal d’Esquerra d’Osona demana a l’alcalde de la població a posar remei de manera immediata a aquesta situació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments