Inici Notícies Festa d’aniversari de “El Puntal” i jocs infantils a Can Costa

Festa d’aniversari de “El Puntal” i jocs infantils a Can Costa

0
COMPARTIR

Agenda

Les activitats del cap de setmana comencen aquest vespre amb la celebració del primer aniversari del Puntal, el Punt Jove de Taradell.

Per celebrar-ho les entitats de joves del poble (l’Agrupament Rocaguinarda, El Punt Jove i el Consell de Joventut) han organitzat un sopar jove a base de pa amb tomaquet i botifarra i un concert amb la música de La Tropa. El sopar començarà a 2/4 de 10 a Can Costa i Font (5 euros) i el concert es farà a partir de 2/4 de 12 i l’entrada serà gratuita. Un cop acabat el concert, la festa continuarà amb un DJ.

Jocs infantils per els nens de Taradell

Els alumnes de 2n de batxillerat de l’IES Taradell han organitzat per aquest diumenge una serie de jocs infantils oberts a tots els nens i nenes de Taradell.

L’activitat es farà al Centre Cultural Can Costa de les 4 a les 9 del vespre i l’objectiu es recollir forces diners pel seu viatge de final de curs. El Preu per participar-hi es de 6,25€ i inclou les activitats i el berenar.

Més Agenda

A banda, tal com ja us vam informar, aquest vespre a les 8 es fa la conferència “Meteorologia a l’abast de tothom” d’Alfred Rodriguez Picó a la Biblioteca i més tard hi la projecció “L’altra cara de la Forca” d’Oriol Garcia Farré del cicle de projeccions del CET.

I Demà a les 7 de la tarda a Can Costa i Font es fa el concert d’Adrià Plana Quartet amb cambres i combos de l’Escola de Música de Taradell que s’enmarca dins del Cicle de Concert de l’Escola de Música.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments