Inici Actualitat Avui comença el 25è cicle de projeccions del Centre Excursionista

Avui comença el 25è cicle de projeccions del Centre Excursionista

0
COMPARTIR

Avui aquest vespre, a 2/4 de 10 a la Biblioteca, s’inicia el 25è cicle de projeccions del Centre Excursionista de Taradell amb un reportatge que va ser guardonat com a millor film espanyol a la 26 edició del Festival Internacional de Cinema de Muntanya i Aventura Vila de Torelló: el DOCTOR CRESTA FESTIVAL de Paco Sánchez (Paco Cresta).

Els protagonistes de l’aventura que donarà el tret de sortida al cicle d’enguany relatant que són quatre alpinistes del present que simulen amb els mateixos condicionaments tecnològics existents l’any 1928 la consecució d’una via de muntanya fins aleshores considerada impossible.

A banda d’aquest primer film, la resta de la programació que es farà durant els divendres del mes de maig, és la següent:

Divendres, 15 de maig

L’ALTRA CARA DE LA FORCA d’Oriol Garcia Farré (Fanàtik Visual, S.L.)

Els protagonistes de l’aventura que relatem són quatre alpinistes del present que simulen amb els mateixos condicionaments tecnològics existents l’any 1928, la consecució d’una via de muntanya, fins aleshores considerada impossible. Aquest reportatge va ser guardonat com a millor film espanyol a la 26 edició del Festival Internacional de Cinema de Muntanya i Aventura Vila de Torelló.

Divendres, 22 de maig

DE NADOR A QUAGADOUGOU de Marc Lucas

Marroc – Sahara Occidental – Mauritània – Mali – Burkina Faso. Una travessa en 4×4 per l’Àfrica, una aventura de sensacions de contrastos a flor de pell.

Divendres, 29 de maig

UNA HISTÒRIA D’IMATGES de Ferran Latorre.

Una vida a la muntanya que podem seguir en un sol vespre. Una volta que ens porta de l’escalada esportiva als rigors de l’Himalaia.

Nota: Totes les projeccions es faran a la Biblioteca a 2/4 de 10 del vespre i l’entrada costarà 3 euros.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments