Inici Notícies S’inauguren els bucs d’assaig de “El Puntal”

S’inauguren els bucs d’assaig de “El Puntal”

0
COMPARTIR

Reportatge

Divendres a la tarda es va fer la inauguració dels dos bucs d’assaig que s’han instal•lat al Punt Jove. La inauguració es va fer sota un cel amenaçador que va respectar els parlaments però va xafar el concert que finalment es va haver de fer a dins del local.

L’alcalde va dir que amb els bucs d’assaig es deixava el Punt Jove ben acabat i també va aprofitar el discurs per renyar a una sèrie de joves que no respecten les instal•lacions i que era allà presents. El Secretari de Joventut que va dir que sempre porta la pluja a Taradell (ha vingut a dos actes i a tots dos ha plogut), va recordar que els projectes pels joves mai s’acaben i que sempre cal estar apunt per aplicar noves politiques de joventut.

Us deixem amb algunes fotos de l’acte i amb el reportatge de El 9 TV (la televisió de El 9 Nou).

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=3SWaUmMMR4Q]

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments