Inici Actualitat Comença el XI Cicle de Concerts organitzats per l’Escola de Música

Comença el XI Cicle de Concerts organitzats per l’Escola de Música

0
COMPARTIR


El XI Cicle de Concerts de Taradell organitzat per l’Escola de Música donarà el tret de sortida aquest proper diumenge (dia 19) amb una Diada de Contrabaixos que inclourà dues actuacions: la primera del grup de Contrabaixos del Conservatori Municipal de Barcelona i el Grup instrumental de l’Escola de Música de Taradell, a les 12 del mati al Centre Cultural Costa i Font; i la segona serà un concert pedagògic de contrabaix, violoncel i piano que és farà a l’Escola de Música de Taradell a les 6 de la tarda.

El cicle el completaran un concert d’Amor funesto (música antiga) i Cant coral a càrrec de l’Escola de Música de Taradell que es farà el proper 25 d’abril a les 8 del vespre al Centre Cultural Costa i Font. Un Concert d’exalumnes de l’Escola de Música de Taradell que es farà el 9 de maig a les 12 del migdia també al Centre Cultural Costa i Font i un darrer concert d’Adrià Plana Quartet i Cambres i combos de l’Escola de Música de Taradell que es clourà el Cicle el proper 16 de maig a les 7 de la tarda al Centre Cultural Costa i Font.

Recital poètic: Joan Vinyoli, el Poeta

Avui divendres es farà un recital poètic basat en el poeta Joan Vinyoli que anirà a càrrec de la cantant Núria Candela i del music Eduard Iniesta que tocarà el bozouki, guitarra portuguesa i llaüt.

Serà a la biblioteca a les 8 del vespre i serà en el marc de l’Abril Poètic que al llarg de tot el mes s’està realitzant a la dinàmica biblioteca de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments