Inici Actualitat Avui hi ha Ple a l’Ajuntament

Avui hi ha Ple a l’Ajuntament

0
COMPARTIR

Avui a 2/4 de 10 del vespre a la sala de plens de l’Ajuntament de Taradell es celebrarà el ple ordinari corresponent el mes d’abril.

Entre els punts de l’ordre del dia destaca la modificació de crèdits del pressupost del 2009 i les adjudicacions de la majoria d’obres del FEIL.

El Ple el podreu seguir en directe per Ràdio Taradell al 106.7 de la FM o be per www.radiotaradell.net .

Us adjuntem l’ordre del dia previst:

A) Propostes de dictàmens
1.- Aprovar l’acta de la sessió anterior.
2.- Aprovar inicialment la modificació de crèdits del pressupost 2009, expedient núm. 1, incorporacions de crèdits.
3.- Aprovar inicialment la modificació de crèdits del pressupost 2009, expedient núm. 2, suplements de crèdits i atorgaments de crèdits extraordinaris.
4.- Aprovar l’adjudicació provisional de la licitació pública, de tramitació urgent, procediment de selecció de contractista negociat sense publicitat i forma d’adjudicació a l’oferta econòmicament més avantatjosa amb més d’un criteri de valoració, del contracte d’obres per a l’execució del projecte tècnic ‘Urbanització de la zona verda del carrer de Vic, cantonada amb el carrer Vilanova, expedient núm. 3/2009 FEIL.
5.- Aprovar l’adjudicació provisional de la licitació pública, de tramitació urgent, procediment de selecció de contractista negociat sense publicitat i forma d’adjudicació a l’oferta econòmicament més avantatjosa amb més d’un criteri de valoració, del contracte d’obres per a l’execució del projecte tècnic de l’obra local ordinària ‘Pista poliesportiva descoberta en la urbanització de Miranda la Plana La Roca’, expedient núm. 5/2009 FEIL.
6.- Aprovar l’adjudicació provisional de la licitació pública, de tramitació urgent, procediment de selecció de contractista negociat sense publicitat i forma d’adjudicació a l’oferta econòmicament més avantatjosa amb més d’un criteri de valoració, del contracte d’obres per a l’execució del projecte tècnic de l’obra local ordinària ‘Renovació de la plaça del Sol’, expedient núm. 6/2009 FEIL.
7.- Aprovar l’adjudicació provisional de la licitació pública, de tramitació urgent, procediment de selecció de contractista negociat sense publicitat i forma d’adjudicació a l’oferta econòmicament més avantatjosa amb més d’un criteri de valoració, del contracte d’obres per a l’execució del projecte tècnic de l’obra local ordinària ‘Renovació i millora de diversos jardins’, expedient núm. 7/2009 FEIL.
8.- Aprovar l’adjudicació provisional de la licitació pública, de tramitació urgent, procediment de selecció de contractista negociat sense publicitat i forma d’adjudicació a l’oferta econòmicament més avantatjosa amb més d’un criteri de valoració, del contracte d’obres per a l’execució del projecte tècnic de l’obra local ordinària ‘Reasfaltat dels carrers de la zona del camp de futbol’, expedient núm. 8/2009 FEIL.
9.- Aprovar l’adjudicació provisional de la licitació pública, de tramitació urgent, procediment de selecció de contractista negociat sense publicitat i forma d’adjudicació a l’oferta econòmicament més avantatjosa amb més d’un criteri de valoració, del contracte d’obres per a l’execució del projecte tècnic de l’obra local ordinària ‘millora del paviment de diferents carrers de la població, expedient núm. 9/2009 FEIL.

B) Mocions
10.A- Moció

C) Comunicacions diverses al ple i control d’òrgans municipals
11.- Comunicacions diverses al ple
12.- Control d’òrgans municipals, precs i preguntes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments