Inici Actualitat Comencen les obres de finalització de la ronda nord-oest

Comencen les obres de finalització de la ronda nord-oest

1
COMPARTIR

Aquesta darrera setmana s’han iniciat els treballs de la tercera fase de la ronda de circumval•lació nord-oest de Taradell, que tancarà definitivament la connexió entre la B-520 (la que uneix Taradell amb Sta. Eugènia i Vic) i la BV-5306 (la que uneix Taradell amb la C-17) i que evitarà el pas pel centre urbà.

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat (DPTOP) és qui ha impulsat les obres que s’han adjudicat a l‘empresa Xavier Alsina, S.A., per un valor de 998.998,50 €.


Els treballs que es duran a terme són els següents:

1.- Construcció d’un tram d’uns 300 metres de ronda entre el final de la ja construïda i la carretera BV-5306. La via constarà d’una calçada de 7 metres, amb dos carrils de circulació, limitada per vorals de 0,50 metres, més un carril bici de 2 metres separat per una barrera de fusta de 0,5 metres d’amplada.

2.- Formació d’una rotonda, de 40 metres de diàmetre exterior, a l’encreuament final amb la carretera BV-5306. Estarà formada per una calçada anular de 8 metres, voral exterior d’1 metre i voral interior de 0,50 metres. El projecte inclou l’enllumenat de la rotonda, el tractament i estesa de terra vegetal i hidrosembra, així com la disposició d’un sistema de reg per degoteig.

3.- Construcció de dos ramals des de la nova rotonda. Un dels ramals connectarà la nova rotonda i la rotonda ja existent situada a l’altura d’una fàbrica i tindrà uns 75 metres de longitud. L’altre ramal substituirà un tram de la carretera BV-5306, en na longitud d’uns 135 metres.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
9 abril 2009 21:27

Per anar al Pla de Marenga haurem de travessar la carretera?