Inici Opinió En Ramon Homs ens explica com li va la temporada

En Ramon Homs ens explica com li va la temporada

0
COMPARTIR

Opinió – Ramon Homs i Miralpeix

Bones!

Per les dates a les que estem i en relació a les diferents competicions i resultats que he aconseguit:


Estic amb aquests punts FIS (Federació Internacional d’Esquí):

ESLÀLOM ESPECIAL: 128.20
ESLÀLOM GEGANT: 99.18
SUPER GEGANT: 127.64

(http://www.paralympic.org/release/Winter_Sports/Alpine_Skiing/IPCAS_Point/20090209-IPC-AS-Pointlist-Storage.pdf)

Les possibles competicions que resten fins a final de temporada, si no hi ha canvis són: Uns Campionats Nacionals a Àustria, la Final de la Copa d’Europa a Eslovàquia i els Campionats d’Espanya a Sierra Nevada.

Per les dues primeres proves internacionals, he de mirar d’estar allà davant per intentar, sobretot, baixar punts. Hem de lluitar per aquest final de temporada i buscar estar per sota de 100 punts … … … Ja veurem; i a principis d’Abril Els Campionats d’Espanya, l’any passat per la lesió a la mà no els vaig poder córrer, aquest any espero que si, i lluitar per fer-ho el màxim de bé. És important també de ser-hi, viure i conviure amb tot el muntatge i formar-ne part, veient cares de tota la resta d’Espanya que ja coneixes d’altres anys.


Copa del Món .-. La Molina .-. 12, 13, 14 i 15 de gener del 2009

Una abraçada molt forta per tots i fins a bon veure!

Salut i a totes.

Deixeu-me fer un apunt especial i comentari particular per aquest IMPRESSIONANT Hivern. Com està el Pirineu de neu, i el Montseny??? Any de neu, any de Déu diuen. Ha set un regal de Reis que ja el van passar a partir de finals de Novembre, nevant quan tocava i fent fred, … … … no sé si esteu al cas però es va suspendre una Cop d’Europa de “vàlids” per principis de Febrer a La Molina, per massa neu, si si, massa neu! Qui ho diria.COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments