Inici Actualitat Els pabordes del Ball del Ciri surten cap a l’ofici

Els pabordes del Ball del Ciri surten cap a l’ofici

1
COMPARTIR

A 3/4 d’11 els Pabordes (dansaires) del Ball del Ciri han sortit de l’Ajuntament acompanyats de les autoritats i la cobla Genisenca i s’han dirigit cap a l’església on a les 11 ha començat l’ofici solemne en honor a Sant Sebastià.

La incidència de la festa ha estat que una de les balladores ha passat una mala nit i s’ha indisposat per ballar. La recerca d’una nova dansaire durant tot el mati ha fructificat a 2/4 d’11 del mati quan una paborde que havia dansat en alguna altre edició i que estava fent la xocolatada, s’ha afegit al grup. Malgrat que no ha pogut assajar gens, segur que ho farà molt be. Felicitats!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Dolça
20 gener 2009 11:38

Osti! El Ball del Ciri amb “covers” i tot! Aixo sembla l’òpera de l’Scala. Estic una mica enyorada des de Milano… Ciao