Inici Actualitat Dilluns arriben els Reis de l’Orient!!!!

Dilluns arriben els Reis de l’Orient!!!!

0
COMPARTIR

Dilluns a les 7 del vespre faran la seva entrada a Taradell ses Majestats els Reis de l’Orient.

Els Reis entraran a la Plaça per el carrer de la font i seguiran per el Domènec Sert cap a l’Ajuntament on es farà la recepció oficial de Ses Majestats en el Balcó de la Casa de la Vila. Després de les paraules dels Reis Mags i de l’alcalde de Taradell, el seguici reial marxarà per al carrer de la Vila en direcció a la nova zona de ca l’Iglesias, al damunt de Can Costa i Font, i entregaran els regals que han portat.

Aquesta és la primera activitat organitzada per la nova comissió de festes de Taradell, com a novetat val a dir que la cavalcada serà més curta sense passar per llocs on hi havia poca gent i que el seguici reial és molt més gran que d’altres anys amb més d’un centenar de patxes. També ens ha arribat que SSMM els Reis ens han preparat alguna sorpresa respecte als anys anteriors.

Com és típic a Taradell, tots els nens de 1 a 7 anys que siguin a la cavalcada rebran un obsequi de les mans dels propis Reis Mags. Els nens que visquin fora del nucli urbà o no estiguin empadronats al municipi, poden recollir el tiquet per la joguina als dos quioscos del poble abans del 2 de gener.

També cal dir que tots els nens que estiguin malalts i no puguin veure els Reis, aquests aniran a casa seva si s’avisa a algun membre de la Comissió de Festes.

Ah! i recordeu que els caramels “Gummy” que es repartiran són actes per a Celíacs.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments