Inici Actualitat La nova Comissió de Festes organitza un taller d’atxes per anar a...

La nova Comissió de Festes organitza un taller d’atxes per anar a rebre els Reis

0
COMPARTIR

Dissabte al mati la nova comissió de festes de Taradell s’estrena amb un taller d’atxes de barballó a Can Costa i Font. La intenció de la nova entitat és reviure aquesta tradició tant taradellenca de rebre els Reis de l’orient amb el fum i el perfum d’aquesta herba aromàtica.

El taller començarà a les 11 del mati i per participar-hi només cal que es porti un bon feix de barballó, quan més llarg millor, i moltes ganes d’aprendre’n. La comissió hi posarà la canyes i la tècnica acumulada al llarg dels anys.

La nova comissió de festes

En la foto superior, extreta de “El 9 Nou” de l’edició del dimarts 23 de desembre, es poden veure alguns dels membres de la nova comissió de festes. Entre ells en Toni Perez, en Miquel Vivet, la Marta Casado, l’Aleix Sola, en David Amblas, la Tina Ricart, la Núria Serra i alguns altres juntament amb la regidora de festes Montse Casals i la Tècnica de cultura, Núria Pou.

Una colla de gent que surten de diverses entitats, la majoria del Cau i de l’Esbart, i que van anar a proposar al consistori de formar part d’aquesta nova comissió que feia temps que s’estava buscant.

En la noticia de “El 9 Nou” (reproduïda a la part inferior d’aquest “post”) es pot llegir que la renovada comissió començarà la seva feina a la propera cavalcada de Reis i seguirà amb les tradicionals Festa Major d’hivern i d’estiu. Com a innovació, volen fer alguna activitat per Sant Jordi i per Sant Joan.

Felicitats i endavant amb la feina!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments