Inici Actualitat Diumenge comença el curs del Cau

Diumenge comença el curs del Cau

0
COMPARTIR


El proper diumenge l’Agrupament Escolta i Guia Rocaguinarda de Taradell (El Cau) començarà el curs educatiu amb una celebració a dalt del Castell d’en Boix.

Com cada any les unitats dels més grans (els Pioners, les Caravel·les, els Ràngers i les noies Guies) pujaran a dormir la nit del dissabte a la Bauma del Castell i el diumenge a 2/4 de 9 del mati els més petits sortiran de la Plaça de les Eres, acompanyats dels caps d’unitat corresponents.

Cap a les 10 del mati la xocolata i la coca ja estarà apunt i començarà el tradicional esmorzar del Castell. A les 12 del mati està prevista la missa al Castell i després l’acte oficial de canvi de unitats, presentació dels equips de caps i la inauguració formal del curs.

Demà

D’altra banda, demà al mati de les 11 a 2/4 de 2, es farà a la Biblioteca el primer intercanvi de Punts de llibre que clourà i complementarà l’exposició “El punt de llibre, entre l’art i la publicitat” que s’està exposant aquests dies a la Biblioteca.


També demà, a partir de les 6 de la tarda a Can Costa i Font es farà la Festa del Country a Taradell. Els beneficis d’aquest any aniran per la lluita contra el càncer.

Avui

Per finalitzar anunciar-vos que avui s’inaugura la nova botiga de l’òptica Taradell d’en Toni Molist i que hi esteu tots convidats a partir de les 7 de la tarda. I que a 2/4 de 9 del vespre el Grup Municipal d’Esquerra fa balanç a Can Costa i Font.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments