Inici Actualitat Carta de renúncia de la Rosa Morales a regidora d’ERC

Carta de renúncia de la Rosa Morales a regidora d’ERC

4
COMPARTIR

En el darrer Ple celebrat dijous passat, la regidora d’ERC Rosa Morales va presentar la seva renúncia a l’acta de regidora per motius personals. En el Ple va llegir una carta de comiat que us volem reproduir a continuació.

A la Rosa la substituirà en Salvador Clot però el canvi no pot esdevenir instantani. Junt amb la renuncia es va aprovar la petició a la junta electoral central de l’admissió d’en Salvador com a nou regidor. Segons diuen aquest procediment pot ser lent i pot tardar encara un parell de mesos.

La carta

Hi ha moments en que un ha de prendre decisions del seu projecte de vida. I aquest és el meu cas. La meva decisió de renúncia al càrrec de regidora és purament per motius personals. Puc dir que vaig entrar al grup d’ERC des de la llibertat, i he pogut també prendre la decisió de renunciar des de la llibertat i el respecte per part de tots els companys d’esquerra.

Quan en Toni Casassas em va demanar poder formar part del grup d’Esquerra Republicana de Catalunya, en les últimes eleccions municipals, no vaig dubtar en dir que sí. Tenir l’oportunitat de participar activament en la política municipal ha estat un honor i una responsabilitat com a ciutadana. Dedicar temps a intentar millorar la vida dels taradellencs i taradellenques ha estat molt satisfactori. I fer-ho des del grup d’ERC un honor.

He pogut treballar en un projecte comú: “fer un poble més viu”. Ha estat una tasca molt gratificant. He compartit amb tots els companys del grup d’esquerra una manera de fer des de la il•lusió i les ganes, des de la transparència, la comunicació, la cohesió, el respecte, la llibertat, i el saber escoltar…I sempre pensant en la gent del poble.

He après molt d’aquesta experiència. I he après de tots i cada un dels companys d’esquerra.

Puc dir, que he treballat amb quatre grans regidors, tots ells per a mi uns grans savis. En Toni Casassas a qui he d’agrair profundament la seva confiança en mi. Per a mi ha estat un Mestre. I el considero un savi de la política. En Jordi Freixes, amb qui he après molta història tant del nostre país, com del nostre poble…Un savi del coneixement i de la cultura. En Lluís Rodríguez un gran savi i pedagog de l’economia. I la Carme Coll, una gran dona, amb una gratitud de dedicació als altres i humanitat, envejable. Una sàvia de la vida.

Per a mi, sou unes grans persones, amb majúscules. Us agraeixo, -i ja ho sabeu- la vostra comprensió i respecte en la meva decisió. Sabeu que teniu, en mi, una amistat. Trobaré a faltar els bons moments de debat i de treball junts. En els que mai ens ha faltat una nota de bon humor.

Gràcies companys!
Finalment voldria poder fer uns agraïments:

– Primer, gràcies a tota la gent que ens va votar i que confia en el projecte d’esquerra

– Gràcies, Xevi Albert, Amadeu i Jeroni. Ha estat un honor poder continuar durant aquest temps la tasca que anteriorment heu fet com a regidors

– Dono gràcies per haver pogut compartir pensaments i il•lusió amb tota la gent que vam preparar el projecte d’esquerra. Gràcies: Lluís Mauri, Toni Pèrez, Pili Raurell, Pili Solà, Gerard Freixas, Ramon Reig i en Salvador Clot.

– Vull donar molts ànim a en Salvador Clot. Saps que estic molt contenta que siguis el relleu. I que ho fas amb il•lusió i moltes ganes.

– Agrair a tota la gent, entitats i associacions de poble que van confiar-me les seves preocupacions perquè les exposéssim als plens. Gràcies per la vostra confiança. Hem fet el que calia: representar-vos i treballar per intentar millorar la vida al poble.

– Gràcies a l’Angelina, La Teresa i la Maite, i a tot el personal de l’Ajuntament per la seva professionalitat i acollida cada cop que anava a l’Ajuntament.

– Gràcies a la Raquel i la Mireia Martí, per facilitar-me la logística familiar, en aquestes hores del vespre, i cuidar de les meves filles.

– I molt especialment vull agrair a la meva família, i sobretot al meu marit Marc i les meves filles Paula i Eva el recolzament i la força que sempre m’han donat. I vull reconèixer l’esforç que ells també han fet, per tal que jo hagi pogut dedicar temps a la gent del poble de Taradell.

Moltes Gràcies Taradell.

Rosa Morales i Sánchez.

Taradell, 18 de setembre del 2008.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

4 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
30 setembre 2008 10:05

Hola Josep, Sóc en Toni Casassas. Properament farem un acte d’ERC a Taradell, encarat bàsicament, més que a explicar, a respondre les preguntes que la ciutadania ens vulgui demanar. No poso en dubte que totes les qüestions que tu tens te les podem (i puc) respondre, i tampoc poso en dubte que de la mateixa manera que ens les formules des de l’anonimat, també ens les podràs formular en persona aquest dia, o el dia que vulguis. Visc al Carrer Aiguafreda, al barri de castellets, i estaré molt content d’atendre’t personalment per parlar del que pertoqui. Salutacions Toni CasassasPortaveu del… Llegeix més »

Josep
Josep
23 setembre 2008 11:40

El mateix dia de les eleccions, vaig escoltar per Ràdio Taradell el cap de llista d’ERC dient que no es tornaria a presentar. Un any i mig després encara no ho ha fet. Ara plega una regidora, i la següent persona de la llista,Sra. Maria Mora, no agafa el relleu…..I amb tots els respectes cap a tothom, veig una llista poc cohesionada, marcada pel personalisme del cap de llista, clar que si deixa la regidoria potser perd la feina a la Generalitat, i només cal recordar el lema de la campanya electoral, i evidenciar que la presencia d’esquerra al carrer… Llegeix més »

Anònim
Anònim
22 setembre 2008 17:10

Josep,… si us plau, aclarem que s’ha de fer mirar ERC.
Gràcies

Josep
Josep
22 setembre 2008 15:11

Rosa, Realment no ens dius per quins motius plegues. Si son personals no n´ hem de fer res, però si son polítics ho hauríem de saber. Vares explicar per què volies ser regidora i ara deixes de ser-ho…… Trobo de mal gust que en cap moment mencionis a l’ Alcalde ni a la resta de regidors de l’equip de govern, que ho son gràcies a un resultat electoral millor que el d’esquerra. En definitiva també son contrincants pelítics, no enemics, que treballen pel mateix que la gent d’esquerra, encara que algú dels teus no ho vulgui veure així. Malgrat tot,… Llegeix més »