Inici Actualitat Bloc de Protecció Civil

Bloc de Protecció Civil

0
COMPARTIR


Taradell ja disposa d’un nou bloc per informar-se millor sobre les coses que passen al poble, es tracta del Bloc de Protecció Civil de Taradell que ofereix informació relacionada amb la tasca d’aquest grup de voluntaris que col·laboren en la majoria d’actes del municipi.

L’entitat, que ja era present a la xarxa amb una web des de feia temps, incorpora ara aquest bloc que els permet ser molt més àgils en la transmissió d’informació. En el bloc hi podem trobar informació i fotos de tots els serveis que realitzen tant a Taradell com a qualsevol altre municipi de la comarca.

Actualment hi ha bons “post” sobre el servei que van fer per l’enterrament d’en Segarra, la Festa d’en Toca-sons, el correfoc i fotos de l’actual estat del seu local situat als baixos de l’Ajuntament. Un bloc que cal seguir perquè ajuda a està informat del que passa al poble.

Us hem deixat l’enllaç a l’apartat de Enllaços de Taradell i també hem posat una caixeta a la part inferior dreta on surten els darrers titulars d’aquest bloc.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments