Inici Actualitat En Toca-sons es fa l’amo del poble!

En Toca-sons es fa l’amo del poble!

0
COMPARTIR


En Toca-sons ha tornat de nou a Taradell però aquesta vegada ha estat impossible de capturar-lo i s’ha fet l’amo i senyor de Taradell. Ha derrotat al sometent comandats per el Comte-Duc de Pimientos, militar espanyol molt condecorat enviat per Felip V per derrotar el Bandoler, a la batalla de la Vinya d’en Pallassa.

L’entrada del Bandoler ha estat un passeig i no ha trobat cap mena de resistència important. A la Plaça els bandolers ajudats per la gent del poble han capturat al comte-duc i l’han portat a la Forca que hi havia a Can Costa. Un cop allà en Toca-sons s’ha avingut a fer-li un judici, però ell n’ha estat el jutge. Després del judici, una mica amanyat, el Pimientos ha sortit culpable però abans de ser penjat ha ofert una bona oferta econòmica al Toca-sons que l’ha deixat marxar. Això si, en bola picada.

Després de la Dansa de la llibertat, en Toca.-sons ha fugit de Taradell perquè estava arribant a la vila els sometents dels pobles veïns. Abans de marxar ha aparegut uns personatges que han escenificat la dansa de la pau i ha aconseguit que en Toca-sons i els Sots-Batlle es donessin la mà en el nom de la nova cultura de la pau.

Us hem preparat tres videos amb el reportatge de la Festa. Avui us en mostrem un que explica des de l’arribada del Bandoler fins a la captura del Comte-Duc. Més tard us mostrarem el judici i la visita teatralitzada “A la fosca d’en Toca-sons” que és va fer dissabte a la nit.

Part 1: L’entrada al poble

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ooAibzjRUik]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments