Inici Actualitat Lluís Presseguer, Toca-Sons 2008

Lluís Presseguer, Toca-Sons 2008

1
COMPARTIR


En Lluís Presseguer ha estat l’escollit aquest any per fer el paper del bandoler Toca-sons. En Lluís es una persona molt vinculada al mon del teatre taradellenc, havia estat membre de Gottic teatre, i forma part de la comissió d’en Toca-son on precisament coordina la part teatral de la festa. Durant una bona colla d’anys havia interpretat el paper de l’aguatzil.

Una de les feines que tenia encomanades era la de ensenyar el paper a la persona escollida com a Toca-sons. Aquest any l’escollit ha estat ell i no ha calgut que ho fes. Això si, ha mantingut el secret fins al final, ja que diuen que no ho ha dit a ningú fins l’hora de dinar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
26 agost 2008 15:37

aclaració: ex membre de gottic