Inici Actualitat Concert multitudinari d’Obrint Pas al Pujoló

Concert multitudinari d’Obrint Pas al Pujoló

0
COMPARTIR

Un munt de gent jove -i de no tant jove- va anar ahir a la nit a les carpes del Pujoló per veure l’actuació d’ Obrint Pas, tanta que fins i tot els propis musics es van sorprendre de trobar tanta gent un diumenge.

El concert va ser molt contundent, tal com és habitual amb ells, amb constants referències a la independència dels Països Catalans i crides a respectar el territori, sobretot pel cas de la MAT. Més que un concert va ser un acte de reivindicació nacional sense complexes, pedagogia més que necessària per les generacions que creixen en un ambient massa descafeïnat. Un concert que ja podríem fitxar -com fem amb la Principal de la Bisbal- perquè vingui cada 24 d’agost.

El nombrós públic que va cantar i ballar totes les cançons dels valencians, va despedir d’aquesta manera la Festa Major jove que durant les darreres 4 nits ha omplert les carpes del Pujoló. Felicitacions al Consell de Joventut per l’organització i per fer un pas important en la consolidació d’aquest espai.

Us mostrem algunes imatges de l’actuació.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Rlt6PbJrYv4]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments