Inici Actualitat Gospel taradellenc a Can Costa

Gospel taradellenc a Can Costa

0
COMPARTIR

El grup taradellenc “Tastet de Gospel” actuarà demà dissabte a les 10 del vespre a Can Costa i Font en el marc de “L’estiu a Can Costa”.

D’altra banda aquest cap de setmana un parell de barris de Taradell celebren la seva festa. El barri de la Madriguera ho fa demà al vespre amb la celebració d’un sopar popular típic de la comarca a base d’amanida, seques, botifarra i cansalada i la posterior actuació del grup de ball “Pere & Pep”.

I a la urbanització de la Roca es fan sardanes demà a la tarda per celebrar les Noces de Fusta. Seran a 2/4 de 6 de la tarda, aniran a càrrec de la Cobla Ciutat de Girona i es faran al carrer Sant Marçal.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments