Inici Actualitat En vols saber més?

En vols saber més?

0
COMPARTIR

Amb el lema: “En vols saber més? Tu decideixes!” la Mancomunitat de municipis La Plana presenta aquesta setmana un cicle de xerrades sobre la prevenció de residus que començaran aquest dijous a Can Costa i Font de Taradell amb una xerrada sobre consum responsable.

El cicle és desenvoluparà durant tot el mes de Juny i consta de tres xerrades que es faran a Taradell, Balenyà i Seva, els dijous 5, 12 i 19 de juny respectivament.

La primera xerrada es titula “Consum Responsable. Consumir per viure millor” i anirà a càrrec de Montse Peiró, directora del Centre de Recerca i Informació en Consum (CRIC). Tindrà lloc a Can Costa i Font aquest proper dijous a les 8 del vespre.

La segona es farà a la Sala Polivalent de l’Ajuntament de Balenyà-Hostalets i té com a títol: “Ecologia domèstica. Cada cosa al seu lloc”. Anirà a càrrec de José Luis Gallego, periodista ambiental, col•laborador de TV3 i escriptor. Serà el dia 12 de juny a les 20:30.

I la tercera i ultima xerrada porta per títol: “El Nostre model de consum: Elecció o imposició. Mecanismes per avançar cap a la prevenció de residus”. Es farà al Centre Cívic de Seva el dia 19 de Juny a 2/4 de 9 del vespre i la conduirà Anna Peña, membre de la Fundació per a la prevenció de residus i consum responsable”.

Al final de les tres xerrades es sortejaran carros de la compra entre tots els assistents.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments