Inici Actualitat Avui, berenar – col·loqui de la Penya Barcelonista

Avui, berenar – col·loqui de la Penya Barcelonista

0
COMPARTIRAvui a 2/4 de 7 de la tarda a l’Hotel Rosa es farà un berenar-col·loqui amb els socis de la Penya Barcelonista de Taradell, alguns veterans del Barça i un jugador del primer equip entorn de l’actual marxa del club i la preparació de la temporada vinent.

D’altra banda, i continuant parlant d’esports, avui a les 9 del vespre el CP Taradell jugarà l’últim partit a casa d’aquesta temporada i acomiadarà la categoria de plata amb un partit contra el GEIEG de Girona.

Diumenge al mati, a les 12 i a la Roureda, la UD Taradell també s’acomiadarà de la temporada i de la categoria amb un partit contra el Canovelles.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments