Inici Actualitat Agenda del cap de setmana

Agenda del cap de setmana

0
COMPARTIR

Les activitats per aquest cap de setmana comencen avui mateix amb la inauguració de “El Puntal”, el nou espai de Jove de Taradell, a 2/4 de 8 de la tarda. Finalment el Concert de “Entre Litus i flautes” es farà a Can Costa a causa de la previsió de Pluja. A 2/4 de 10 a la Biblioteca hi haurà la segona projecció del XIV Cicle de Projeccions del CET, podrem veure “4 Osonecs a l’Aconcagua”.

Demà dissabte comencen els actes de Aturem la MAT a la 5 de la tarda i a partir de les 8 del vespre començarà el concert dels 6 grups a la carpa de Can Costa. A 2/4 de 9 del vespre surt de la Plaça de les Eres la XX Caminada Nit de Lluna Plena organitzada per l’Agrupament Rocaguinarda.

I diumenge, de les 10 del mati a la 1 del migdia, a davant de l’església hi trobareu la 14ª Trobada de Puntaires de Taradell organitzada per l’Escola municipal L’ARPA.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments