Inici Actualitat Què és el Feng-shui?

Què és el Feng-shui?

0
COMPARTIR

El Feng-Shui és un art oriental inventat a l’antiga Xina que vetlla per harmonitzar la forma, el color i l’energia de manera ens resulti beneficiós en la nostra vida.

El Feng-shui es basa en la influencia que tenen diferents energies terrestres sobre les persones i l’espai on habiten o on treballen. Coses com col·locar el llit en una determinada posició, o be l’escriptori, o be escollir els colors adequats en cada moment poden suposar, segons aquesta ciència, un benefici important en el benestar de les persones.

Si en voleu saber més podeu anar aquest dijous a la Biblioteca de Taradell a les 8 del vespre i la Carme Navarro us en explicarà més detalls. La Carme es diplomada en Naturopatia, Acupuntura i Ioga i és consultora de Feng-Shui i terapeuta de medicina tradicional xinesa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments