Inici Actualitat 10è Cicle de Concerts de Taradell

10è Cicle de Concerts de Taradell

0
COMPARTIR


Aquest dissabte 29 de març comença el 10è Cicle de concerts de l’Escola de Música de Taradell amb un concert de Miyagui. El grup de pop Rock Groove és un formació molt jove formada per en Guillem Costa, en Jordi Torrens, en Roger Usart, en Jordi Casadesus i en Guillem Soler.

Miyagui va neixer l’any 2006 a partir de l’escissió de Bluemoss, però els seus components, tot i la seva joventut, han format part de forces grups Osonecs com ara La Fel•lació de Cupido, Cluster, The Mimmisikous Band o be els Amusik Skazz Band.
El concert és farà a Can Costa i Font a les 11 de la nit i tindrà un preu de 3 euros.

La següent parada d’aquest cicle de concerts la protagonitzarà la Coral Contratemps el dia 6 d’abril a les 12 del migdia, també a Can Costa.

I és clourà el cicle de concerts el dia 19 d’abril a les 6 de la tarda amb una performance musical a càrrec del grup Migdiada i el seu espectacle “La volta al món amb més de 80 minuts”. Migdiada és un grup d’artistes de diferents disciplines que s’uneixen a dalt de l’escenari per compartir amb el públic una volta per diferents zones del món mitjançant la música i el body-art (maquillatge corporal).

Us adjuntem el tríptic on hi podreu llegir més informació sobre els grups. Feu click al damunt per veure més gran.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments