Inici Actualitat La Junta electoral fa retirar la taula de signatures pel Dret de...

La Junta electoral fa retirar la taula de signatures pel Dret de Decidir

0
COMPARTIR


Diumenge a les 9 del mati, Taradell Bloc amb els voluntaris convocats mitjançant aquest web, vam muntar una taula per recollir signatures pel Dret de Decidir a la cruïlla de la carretera de Balenyà amb el Passeig Sant Genis.

Malauradament, a la 1 del migdia van aparèixer els Mossos d’Esquadra amb una ordre de la Junta Electoral Provincial de Barcelona que va fer que la taula és desmuntés tot seguit i no és podessin recollir més firmes.

Tot i així, durant tot el mati, una gran afluència de gent es va acostar a la taula per realitzar la seva signatura pel Dret a Decidir. En el moment del tancament de la taula, i només en 4 hores, s’havien recollit més de 80 firmes, és a dir: una cada tres minuts.

La resta de paperetes, les que no és van poder utilitzar, s’han repartit entre diferents entitats del poble, entre les quals hi ha els grups locals de CIU i d’ERC, per tal de omplir-les i enviar-les posteriorment a la Plataforma pel Dret de Decidir.

Si teníeu pensat d’anar firmar i quan vareu arribar-hi, la taula ja no hi era, encara ho podeu fer possible. Envieu-nos un mail a taradellbloc@gmail.com i ens posarem en contacte amb vosaltres per tal de que podeu completar l’ imprès.

Taradell Bloc vol agrair públicament la feina feta per tots els voluntaris i també, de tots els taradellencs que vareu anar a signar. Felicitats!
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments