Inici Actualitat Molta gent a les activitats d’aquest cap de setmana

Molta gent a les activitats d’aquest cap de setmana

0
COMPARTIR

Èxit de gent aquest diumenge tant a la Caminada contra la MAT com a la trobada de Gegants, Grallers i Capgrossos.

XIV Trobada de Gegants, Capgrossos i Grallers

Un passem a continuació unes fotos de la diada gegantera de Taradell en la qual es van reunir fins a 30 colles de tota la geografia catalana. Hi havia gegants de: Aiguafreda, Alella, Andorra la Vella, Arenys de Munt, Argelers de la Marenda, Caldes d’Estrac, Centelles, Angles, Gironella, els Hostalets de Balenyà, Manlleu, Malgrat de Mar, Ogassa, Lliçà de Vall, Prats de Lluçanès, Puig-reig, Queixans, La Teixonera, Ribes de Freser, Roda de Ter, Sant Feliu Sasserra, Sant Pere de Vilamajor, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Miquel de Balenyà, Sant Vicenç de Montalt, Tona, Torelló, Taradell, Barri del Remei de Vic i els Grallers de Campdevànol.

120 persones caminen contra la MAT

D’altra banda unes 120 persones van assistir a Taradell a la caminada reivindicativa contra la construcció de la línia de MAT organitzada per la Plataforma No a la MAT d’Osona i el Centre Excursionista de Taradell.

La caminada d’uns 10 quilometres va començar a les 9 del mati a la Plaça de les Eres i va anar cap al Polígon de Castellets, Can Talaia i el Moli dels Sorts. A l’esplanada del moli dels sorts, lloc on hi va la primera Torre d’Alta Tensió, es va explicar el recorregut previst per la MAT. A partir d’aquí i fins a dalt al Pi Gros, resseguint el GR-2, esta previst de muntar-hi un total de 12 Torres.

Es va pujar per la carena, seguint el GR-2, i vam arribar fins a dalt el Pi Gros lloc on es va esmorzar. A ben esmorzat vam pujar al Puig Grifó i vam baixar cap a la collada i es va retornar cap al poble per al camí de sota el castell passant pel costat del pantà. Val a dir que la línia a partir de la collada marxa cap l’Enclusa, Puiglagulla i Sant Julià.

A la caminada hi va assistir força gent de Taradell entre elles l’alcalde Lluís Verdaguer, el Primer Tinent d’alcalde Albert Ledesma i els regidors d’Esquerra Jordi Freixas i Rosa Morales. A banda de gent del poble tambè hi havia gent de Vic, Roda de Ter, Folgueroles, Calldetenes, Tona, Vilanova de Sau, Centelles, Torelló, Barcelona, Vilafranca del Penedès, Castellar del Vallès i Ripollet.

El proper acte previst de la Plataforma és una xerrada informativa a Viladrau el proper dia 6 d’octubre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments