Inici Actualitat Tallen l’Eix Transversal en protesta per la MAT

Tallen l’Eix Transversal en protesta per la MAT

0
COMPARTIR

Un centenar de persones, entre les quals taradellencs, van tallar l’Eix transversal ahir a la tarda a l’alçada de Calldetenes per protestar per l’inici de les obres de la línia de Molt Alta Tensió (MAT) a Osona.


La concentració la va convocar la Plataforma No a la MAT – Osona enviant SMS, mails i un comunicat de premsa. La presencia de més d’un centenar de persones va ser considerada un èxit donada la precipitació de la convocatòria.

L’acte va començar a les 17 hores i va durar fins a les 18:30. Cada tallada es feia durant 5 minuts i desprès es deixava la via lliure durant 15 minuts per deixar passar el transit i es tornava a tallar durant 5 minuts més. A l’acte vam poder veure diverses pancartes, una de les quals deia “Si Verdaguer aixeques el cap lluitaria contra la MAT” i ho deia perquè precisament el traçat de la MAT destrossarà el pas de les rutes Verdaguerianes. Us recordem que en un anterior post, que trobareu aquí, ja us vam explicàvem la xerrada que va tenir lloc a Taradell a on es van exposar els perills de la construcció d’aquesta línia.


Es va repartir un mapa d’Osona amb el traçat previst de la MAT, on es pot apreciar la repercussió que té per la vila de Taradell i per tota la comarca. També es va repartir el comunicat de premsa que us mostrem a continuació i on es denuncien les formes poc democràtiques emprades per REE amb el consentiment de la Generalitat de Catalunya.


Una de les properes accions de la Plataforma No a la MAT serà fer una cercavila de protesta per Vic durant el Mercat de Musica Viva de Vic. Us deixem amb alguna fotografia més de la tallada.COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments