Inici Actualitat Enquesta: En Toca-sons polaritza les opinions

Enquesta: En Toca-sons polaritza les opinions

1
COMPARTIR

Al igual que la mateixa festa, on hi ha gent que creu que és innocent i d’altres que el veuen culpable en Toca-sons segueixen polaritzant les opinions, aquest cop dels lectors i votants de l’enquesta que us proposàvem per aquesta setmana.

Davant de la pregunta de si us havia agradat la Festa d’en Toca-sons d’aquest any, un 54% ha dit que Molt (sumant les dues opcions a favor) i un 44% ha dit que No o No massa (sumant les dues opcions en contra).


L’enquesta, que s’ha tancat avui a les 9 del mati, ha registrat 64 vots al llarg d’aquesta setmana. Hi ha hagut 32 persones (50%) a qui els hi ha agradat molt i fins i tot han opinat que aquest any ha estat el millor i 3 més han dit que els ha agradat malgrat que cada any els agrada. D’altra banda hi ha hagut 23 persones (35%) que han dit que no els agrada la festa perquè mai els ha agradat i 6 persones que aquest any no els ha agradat massa.

Val a dir que les votacions han estat molt igualades durant els últims dies i hi ha hagut un augment de la participació sobretot a les ultimes 24 hores que ha desequilibrat el resultat. Finalment l’opció de “Molt, aquest any s’han superat.” ha estat la guanyadora amb aquest 50% de vots a favor tot i que ahir al vespre la cosa encara estava molt igualada. Per acabar una dada interessant: cap dels nostres votants ha dit que passava de la Festa Major.

Properament us proposarem una nova enquesta.

COMPARTIR

1
Deixa un comentari

avatar
1 Fils de comentarirs
0 Respostes
0 Seguidors
 
Comentari més actiu
Missatge més comentat
1 Autors
Anònim Autors recents
  Subscriu-te  
més nou més antic més votat
Notifica
Anònim
Convidat
Anònim

Ep, si que ha canviat! Però seria més exacte dir que la participació va augmentar la última hora de votació, ja que aquell dia a les 8 del matí, el NO perdia per un vot! Des de llavors no m’havia connectat, i m’ha sorprès molt, la veritat.