Inici Actualitat Enquesta: En Toca-sons polaritza les opinions

Enquesta: En Toca-sons polaritza les opinions

1
COMPARTIR

Al igual que la mateixa festa, on hi ha gent que creu que és innocent i d’altres que el veuen culpable en Toca-sons segueixen polaritzant les opinions, aquest cop dels lectors i votants de l’enquesta que us proposàvem per aquesta setmana.

Davant de la pregunta de si us havia agradat la Festa d’en Toca-sons d’aquest any, un 54% ha dit que Molt (sumant les dues opcions a favor) i un 44% ha dit que No o No massa (sumant les dues opcions en contra).


L’enquesta, que s’ha tancat avui a les 9 del mati, ha registrat 64 vots al llarg d’aquesta setmana. Hi ha hagut 32 persones (50%) a qui els hi ha agradat molt i fins i tot han opinat que aquest any ha estat el millor i 3 més han dit que els ha agradat malgrat que cada any els agrada. D’altra banda hi ha hagut 23 persones (35%) que han dit que no els agrada la festa perquè mai els ha agradat i 6 persones que aquest any no els ha agradat massa.

Val a dir que les votacions han estat molt igualades durant els últims dies i hi ha hagut un augment de la participació sobretot a les ultimes 24 hores que ha desequilibrat el resultat. Finalment l’opció de “Molt, aquest any s’han superat.” ha estat la guanyadora amb aquest 50% de vots a favor tot i que ahir al vespre la cosa encara estava molt igualada. Per acabar una dada interessant: cap dels nostres votants ha dit que passava de la Festa Major.

Properament us proposarem una nova enquesta.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
8 setembre 2007 11:11

Ep, si que ha canviat! Però seria més exacte dir que la participació va augmentar la última hora de votació, ja que aquell dia a les 8 del matí, el NO perdia per un vot! Des de llavors no m’havia connectat, i m’ha sorprès molt, la veritat.