Inici Actualitat El món ha de saber-ho

El món ha de saber-ho

3
COMPARTIR


Malgrat que aquest és un bloc amb informació únicament local avui volem fer una excepció per sumar-nos a la campanya “El món ha de saber-ho” que pretén donar projecció internacional al cas de l’Èric Bertran.

L’Èric Bertran es el noi de 14 anys que va ser detingut per la Guàrdia Civil sota l’acusació de terrorisme després d’enviar una sèrie de correus electrònics a diverses empreses, tot demanant-los l’etiquetatge en català dels seus productes.

“El mon ha de saber-ho” és una iniciativa que surt del bloc d’en Xavi Mir i que proposa que la setmana del 3 al 9 de setembre es visioni tantes vegades com es pugui el documental sobre el cas Èric Bertran, realitzat per Xevi Mató i subtitulat a l’anglès per Heather Havex, per tal que pugi posicions al rànquing i entri al circuit dels més vistos.

D’aquesta manera, mitjançant el recurs coordinat de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació, s’espera aconseguir una projecció internacional del cas d’Èric Bertran, del dèficit democràtic de l’Estat espanyol i de la presa de consciència que està experimentant el poble català pel que fa als seus drets nacionals a fi de tenir un Estat propi.

Fins ara desenes de blocs catalans s’han sumat a la iniciativa i també webs tant importants com la versió digital del diari Avui . Personalitats com Noam Chomsky també hi han donat suport.

El documental s’ha penjat a YouTube en cinc parts. El vídeo que caldrà visionar massivament és la primera part. A Taradell.com volem donar suport a la campanya i esperem que visioneu el vídeo.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=aIiRFSCgGu4]
COMPARTIR

3
Deixa un comentari

avatar
3 Fils de comentarirs
0 Respostes
0 Seguidors
 
Comentari més actiu
Missatge més comentat
1 Autors
AnònimRILIX Autors recents
  Subscriu-te  
més nou més antic més votat
Notifica
Anònim
Convidat
Anònim

Molt bo aquest vídeo! val la pena veura’l.. i molt surrealista, és ben cert.

Anònim
Convidat
Anònim

Totalment surrealista!!

RILIX
Convidat

Toni, veient el video he tingut l’estanya sensació que tornava vint anys enrera i vèia per televisió un episodi de la Dimensió Desconeguda.

Encara estic flipant!!!!