Inici Actualitat Presentació del programa de la UJT

Presentació del programa de la UJT

0
COMPARTIR

Unes 60 persones, la majoria jubilats, és van reunir ahir a les 8 del vespre a Can Costa i Font per escoltar el programa de la Unió de Jubilats de Taradell. En una taula central s’hi asseia el cap de llista de la formació, Joan Jolis, acompanyat d’en Lluís Rovira, en Juan Prieto i la Júlia Gamez, números 3, 4 i 5 respectivament.

L’acte va començar amb la intervenció de Jolis que desprès de saludar els presents va llegir un article d’un revista editada per l’Ajuntament de Barcelona a on es feia reconeixement a la iniciativa de la UJT. Tot seguit va explicar les parts importants del seu programa fent referència a una necessària rebaixa dels impostos dels jubilats amb rentes baixes i d’ajudes per si han d’anar al dentista o a l’òptica. Per aquest col·lectiu també va reclamar un nou local social i per la gent jove la construcció de més habitatge social.

Després va prendre la paraula en Lluís Rovira per parlar d’ensenyament i cultura. D’ensenyament en va parlar tot fent esment d’una innovadora proposta d’intercanvi generacional. Es tracta de que la gent gran podria oferir als joves els coneixements al voltant de la postguerra i del franquisme i a canvi els joves podrien ensenyar a la gent gran les noves formes de comunicació: mòbil, Internet, etc…

Respecte a la cultura en Lluís Rovira es va centrar en el Centre Cívic de Can Costa i Font per reivindicar la construcció d’un teatre de petit format que podés servir de cinema i una sala d’exposicions, tancada amb vidres, per protegir l’espai d’exposició.

L’acte es va acabar una mica precipitadament perquè ja eren les 9 del vespre i calia preparar-se pel debat que va organitzar Ràdio Taradell i que tot seguit es feia en el mateix espai.

On one! Leave it expecting them odor oil ethnic experienced cheap cialis me cleaning hold free SPF using can search been.

COMPARTIR