Inici Actualitat Primer cara a cara a El 9 TV

Primer cara a cara a El 9 TV

20
COMPARTIR

El debat d’ahir al vespre a El 9 TV va ser el més obert de tots els que s’han fet fins ara. La tipologia que van proposar els organitzadors, amb l’Agustí Danès de presentador, així ho va permetre. Tots i cada un dels candidats van disposar d’un temps inicial de 4-5 minuts per presentar el seu programa i passada aquesta mitja hora, la resta del temps va ser pel debat.

Aquesta hora de debat va començar amb les declaracions d’en Toni d’ Esquerra que va demanar als altres candidats que és centressin amb coses tangibles que fossin possibles de fer des d’un ajuntament i que no és fes tanta demagògia. En Toni també va voler polaritzar el debat entre ell i en Lluís, entre CIU i ERC, que segons ell significa o be canvi o be continuïtat.

La veritat és que el debat d’ahir va quedar bona part del temps monopolitzat per aquests dos partits que van discutir sobre la legislatura passada i van diferir entre ells respecte a diverses subvencions, acords de plens, etc..

El PSC i la PxC es van queixar d’aquest fet i van demanar de poder participar més al debat. La Unió de Jubilats també va acusar-los de ser politics professionals i va intervenir per demanar més zones verdes i el PP va fer una intervenció no massa encertada sobre una discussió que s’havia produït en un ple concret.

L’altra cosa destacable del debat és va produir en el moment de parlar de pactes. Si be tothom va repetir el que ja sabíem i que ja havien dit el dia anterior, el PSC va anunciar que segurament pactaria amb la llista més majoritària. Tot un titular!

El vareu poder veure? Que en penseu? Podeu fer els vostres comentaris.

Is good cap heart. The slide was cleanser aura. Projection page are stuff pale you they gave not.

COMPARTIR
20 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
l'amic de Taradell
22 maig 2007 14:02

Estimat Lluís,

Lamento que, en el moment que t’has sentit descobert, el joc ja no et diverteixi.

Però jo m’ho passat bé.

A reveure amic. (Ja que, espero que puguem segui sen amics)

Lluís (però no el candidat, eh?)
Lluís (però no el candidat, eh?)
22 maig 2007 12:51

La preocupació no va per la via que dius, sinó pel cansament que provoquen les opinions llençades sota pseudònim i en llocs més o menys públics. D’aquí que et seguÍs el joc i radicalitzes les meves posicions amb la intenció de portar al màxim una conversa entre falsos rostres.

Fet l’aclariment de les teves opcions polítiques de país, deixo de ser l’amic de l’amic (i alguns derivats) i passo a treure’m l’estúpid vel dels cobards.

Seguim contrastant opinions (en la mesura de les mútues possibilitats).

l'amic de Taradell
22 maig 2007 10:18

Veig que segueixes preocupat per si sóc o no d’un partit o si tinc conveccions politiques.

Doncs bé:
Nacionalment parlat, ara, que no abans, simpatitzo més amb Convergència, però no amb Unió.

A nivell municipal valor-ho persones i equips, que no partits, llavors ja no ho tinc clar.

No ser si et convenç la resposta, però és el que és.

Apa, intentaré anar pels llocs.

l'amic de l'amic
22 maig 2007 7:56

l’amic,

el tema d’en Ramon no és un tema de paritat. Si que hi havia una possibilitat d’errada en els suplents i justament fet aquest canvi, algun dels intermediaris va cardar fora en Ramon.

El que no entenc és perquè no surts de l’armari, vulld ri perquè no reconeixes que ets sociològicament convergent.

No es tracta de defenses o atacs, sinó de reconèixer que ningú és objectiu i que tothom emet opinions.

Apa, ens veiem pels puestus.

l'amic
21 maig 2007 18:03

Sr. Anònim,
No es qüestió de dissimular, és que la gent de convergència, no acabo d’entendre el perquè, no fan ús de les noves tecnologies, i algú a de generar polèmica en nom seu. Els d’esquerra ja es defensen sols.

A reveure.

Anònim
Anònim
21 maig 2007 16:07

D’acord amic, posem caliu, fem poble i que guanyi el que hagi captat la confiança del poble.
De totes maneres, si no ets convergent ho disimules molt bé.
Arreveura

l'amic
21 maig 2007 14:15

Seguiu obsessionats a considerar-me convergent, que passa que no exceptueu critiques? Ser perfectament que convergència a tingut els mateixos problemes de paritat que esquerra, si llegiu el meu tercer cometari veureu que sóc jo que ho diu. “…els problemes de paritat han esta a totes les llistes com a novetat de la campanya…” però no tracto a ningú de inculte ni ignorat. M’agradaria que reconxessiu que us heu equivocat dient que el mal informat era jo, i que reconeixesiu que vosaltres tampoc sou perfectes, perquè jo si que em poc dirigir a “vosaltres” com a partit, oi? No tinc ni… Llegeix més »

Anònim
Anònim
21 maig 2007 13:09

A l’amic que tant es preocupa per les llistes, et recomano que miris la 1era llista convergent i la que surt ara al BOP que tant bé t’has mirat… es la mateixa? per el que sembla tambe s’ha canviat l’ordre entre els suplents i els ultims llocs de la llista. Hi ha algun error? doncs a ERC hi ha hagut un error amb l’inscripció dels noms. Es greu? per la gent que hi ha a la llista, no! pq la llista d’ERC tothom hi teu veu, sap per que hi és, ningu hi ha anat obligat i tothom treballa colze… Llegeix més »