Jornades de Patrimoni 2021: Taradell Dibuixa

Plaça de les Eres Plaça de les Eres, Taradell

Trobada d'Urbansketchers per dibuixar els espais del poble. El dibuix s'ha de compartir a les xarxes amb les etiquetes següents: #FestaPatrimoniTaradell21, #uskosona, #dibuixaTaradell. A 2/4 de 2 del migdia, a la plaça de les Eres, hi haurà la trobada dels participants per fer-se la fotografia de grup tot compartint i exposant els dibuixos realitzats i l'experiència.

Jornades de Patrimoni 2021: Cervila de gegants

Plaça de les Eres Plaça de les Eres, Taradell

Els Geganters de Taradell portaran la gent en cercavila de la plaça de les Eres fins a Can Costa on tindrà lloc el Sopar de Pagès.

Jornades de Patrimoni 2021: Sopar de pagès

Jardins de can Costa i Font Carretera de Balenyà, 101, Taradell

Sopar de pagès amb el Pa de les Eres, botifarra o escalivada, el vi de Masia Vila-Rasa i postres. Preu: Venda anticipada (8 €) a l'Ajuntament.

Jornades de Patrimoni rural: Cançons de taverna

Bosc El Pujoló Taradell

A càrrec de Tururut Bonaigua. El grup inclou des de les havaneres més conegudes fins a corrandes, des de temes irlandesos fins a cançons picantones a la manera d'abans.

Estiu Jove: Humor amarillo

Gespa davant de l'EAS Avinguda de Mossèn Cinto Verdaguer, 45, Taradell

Activitat amb proves i inflables d'allò més esbojarrats i divertits. L'activitat és per a nois i noies a partir de 12 anys. Us podeu inscriure a l'activitat a través de l'enllaç HUMOR AMARILLO. El termini de les inscripcions és el 22 de Juliol.

Estiu Jove: Taller de Sushi

Font Gran Taradell

El taller anirà a càrrec del Restaurant La Cerve i el Drau de Viladrau. El taller és per a majors de 18 anys i les places són limitades. Us podeu inscriure a través de l'enllaç TALLER DE SUSHI. El termini de les inscripcions és el dia 21 de Juliol. Preu: 10 euros