Inici Actualitat 440 persones al sopar de pagès de Festa Major, amb concurs de...

440 persones al sopar de pagès de Festa Major, amb concurs de crits i xiulets i concert de versions

0
COMPARTIR

Dissabte passat per aigua a la Festa Major de Taradell. Tot i que al matí no va ploure, l’amenaça de pluja va fer traslladar l’espectacle infantil d’en Pep López fins al Centre cultural Costa i Font.

A la tarda, però, va arribar la pluja i tota la programació prevista a la nit es va traslladar al pavelló municipal d’esports El Pujoló. Unes 440 persones van participar en el sopar de pagès, que omplia la pista del pavelló. Allà a base de pa amb tomàquet, embotit i vi i aigua, es va poder fer un sopar de festa major.

Tot seguit, es va fer el concurs de crits i xiulets, organitzat per Ràdio Taradell. En el de crits hi van prendre part fins a 44 participants. El premi al crit més fort va ser per Joan Serra, mentre que el premi al crit més original va ser per Bernat Coll.

En el concurs de xiulets hi van participar 12 persones. El premi al xiulet més fort va per Jaume Tona, mentre que el premi al xiulet més orignal se’l va endur Jim Regans.

Tot seguit, la nit es va tancar amb un concert de versions a càrrec de Band-idos, que van animar fins ben entrada la nit amb el seu show de versions.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments