Inici Actualitat L’Aplec de la Sardana de Taradell arriba diumenge recuperant antigues tradicions

L’Aplec de la Sardana de Taradell arriba diumenge recuperant antigues tradicions

0
COMPARTIR

El bosc del Pujoló acollirà aquest diumenge a la tarda l’edició 76 de l’Aplec de la Sardana. La tradició sardanística arriba aquest 2022 amb total normalitat després de dos anys condicionada per la pandèmia i amb novetats.

A banda de les sardanes, que a partir de dos quarts de 5 de la tarda seran les protagonistes, l’Agrupació Sardanista de Taradell ha preparat altres activitats complementàries. Hi haurà un taller de sardanes a partir de 2/4 de 6 de la tarda tant per a grans com per a petits. També s’organitzaran tallers creatius i un photocall. I es recuperarà un dels actes que eren més tradicionals fa anys a l’Aplec: la virola de les flors, on es podia participar en una diana giratòria per aconseguir endur-se una planta o flor com a obsequi.

L’Aplec comptarà amb les interpretacions de sardanes de les cobles taradellenques Genisenca i Lluïsos, i la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona. Si plogués, l’Aplec es traslladarà al Centre cultural Costa i Font.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments