Inici Actualitat Doble ració de propostes sardanístiques a Taradell aquest diumenge

Doble ració de propostes sardanístiques a Taradell aquest diumenge

0
COMPARTIR

La sardana tindrà màxim protagonisme aquest diumenge a Taradell amb dues propostes molt emblemàtiques. L’Aplec al Castell i l’Aplec de Montrodon.

A 2/4 d’11 del matí començarà l’Aplec al Castell, organitzat per l’Agrupació Sardanista de Taradell. S’hi podrà esmorzar a un preu de 5 euros i les sardanes aniran a càrrec de la Cobla Lluïsos. Serà un aplec especial, ja que s’hi farà un acte de record a Quim Feixas, un any després que perdés la vida en un fatal accident quan participava en el mateix aplec.

A la tarda serà el torn per l’edició 66 de l’Aplec de la Sardana de Montrodon. Començarà a les 5 de la tarda al Pla de les Albes amb la presència de la Cobla Lluïsos. Organitzada per l’Associació de Veïns del barri de Montrodon, en cas que plogués es faria al pavelló municipal El Pujoló. Durant l’Aplec hi haurà sorteig de vi, cava, fuets, pernils i cabrit, i també servei de bar.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments