Inici Actualitat L’Agrupació Sardanista de Taradell inicia una campanya per trobar ‘amics i amigues’...

L’Agrupació Sardanista de Taradell inicia una campanya per trobar ‘amics i amigues’ que facin viable l’activitat de l’entitat

0
COMPARTIR

L’Agrupació Sardanista de Taradell va iniciar durant la Diada de Sant Jordi una campanya per buscar col·laboracions i aportacions econòmiques que permetin la viabilitat de la seva activitat. L’acció també comptarà amb una bustiada aquests propers dies on es demana fer-se ‘amic’ o ‘amiga’ de la sardana amb una aportació econòmica anual.

Aquesta acció substitueix les habituals quotes de socis que tenia l’entitat i que, a causa de diversos canvis i requeriments bancaris dels darrers anys, van deixar de cobrar-se als socis. Ara des de l’entitat proposen als taradellencs i taradellenques que es facin amics i amigues de la sardana amb unes aportacions anuals per poder continuar la seva activitat al poble i donar un impuls a l’entitat.

La col·laboració es pot fer omplint el tríptic que estan repartint on es pot escollir entre una aportació econòmica anual de 20 euros, 15 o la quantitat que es desitgi.

Paral·lelament, l’Agrupació Sardanista de Taradell ha obert un perfil a instagram on difon la seva activitat. Es pot seguir el perfil @sardanestaradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments