Inici Actualitat Laura Autonell rep un accèssit als 24ns Premis literaris Vila de Torelló

Laura Autonell rep un accèssit als 24ns Premis literaris Vila de Torelló

0
COMPARTIR
Foto: Associació d'Estudis Torello­nencs (ADET)

La taradellenca Laura Autonell va rebre aquest divendres un premi accèssit en la categoria de narrativa per l’obra ‘La Papallona’ a la 24a edició dels Premis literaris Vila de Torelló, que es van lliurar al Teatre Cirviànum. El premi consistia en 250 euros (600 per als primers premis).

Aquests guardons estan convocats per l’Associació d’Estudis Torellonencs. En la categoria de narrativa el primer premi va ser per Eva Pelegrí, de Barcelona, per ‘Llargues les hores lentes’. En poesia, va guanyar Ernest Pibernat, d’Avinyonet de Puigventós, per ‘Temps de Carbur’ i l’accèssit va ser per Joan-Ignasi Elias, de Barcelona, per ‘El Ball de l’herba’. Els Rapsodes de la Vall del Ges llegeixen els poemes guardonats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments