Inici Actualitat La Coral l’Arpa i els alumnes de l’Escola de Música interpreten els...

La Coral l’Arpa i els alumnes de l’Escola de Música interpreten els concerts de Nadal aquest diumenge

0
COMPARTIR

La Coral l’Arpa de Taradell interpreta aquest diumenge el tradicional Concert de Nadal. També ho faran els alumnes de l’Escola de Música de Taradell.

Els primers seran aquests a les 12 del migdia al Centre cultural Costa i Font. El concert tanca el primer trimestre escolar i hi participaran tots els alumnes presents en les formacions de cant coral de l’escola, des dels més petits de sensibilització, fins als d’ensenyament de grau mig, que interpretaran temes acompanyats instrumentalment pels professors del centre.

Mentrestant, a les 7 de la tarda la Coral L’Arpa interpretarà un concert de suit litúrgica, renaixement italià i nadales. També a la tarda, però al pavelló del Pujoló hi haurà Festival de Nadal de Patinatge. Organitzat per la secció de Patinatge Artístic del Club Parc d’Esports de Taradell a les 6 de la tarda s’interpretaran uns pastorets sobre rodes amb els nens i les nenes de la secció de patinatge artístic.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments