Inici Actualitat Més d’un miler de participants a la 41a Rupit-Taradell després d’un any...

Més d’un miler de participants a la 41a Rupit-Taradell després d’un any sense caminada

0
COMPARTIR

La Caminada Rupit-Taradell va tornar a disputar-se aquest diumenge 21 de novembre després de la suspensió que va fer el Centre Excursionista Taradell al 2020 a causa de la Covid-19. I la participació va tornar a ser tan massiva com és habitual. Un total de 1.051 persones van prendre la sortida des del pont de Rupit per completar els 43,5 quilòmetres de recorregut fins a la seu del Centre Excursionista a Taradell.

Dels participants, 558 eren homes i 493 eren dones. Tot i que la caminada no és competitiva, en els darrers anys és molt habitual veure participants que la volen fer corrent i amb el menor temps possible. Per exemple, el primer participant en arribar va ser el manlleuenc Naïm Baulenas que hi va tardar 4 hores i 10 minuts, mentre que Isaac Badia de Sant Julià i Aniol Puig de Centelles van seguir-lo amb 4 hores i 30 minuts. Els primers taradellencs van ser Enric Montaña (4h 30m), Albert Pressegué (4h 33m) i Santi Oms (4h 55m).

Les tres primeres dones van ser totes taradellenques. La primera a estat Marta Camps, amb un temps de 5 hores i 20 minuts; la segona Marta Homs, amb 5 hores i 40 minuts; i la tercera Meritxell Freixas, amb un temps de 5 hores i 55 minuts.

Els participants van gaudir de 8 avituallaments durant el recorregut i de les magnífiques vistes de punts tan emblemàtics com el Salt de la Minyona o els cingles de Tavertet. En aquesta edició es van reduir a tres els punts de control de pas per evitar possibles aglomeracions. El regal per als participants va ser una samarreta tècnica.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments