Inici Actualitat El 75è Aplec de la Sardana de Taradell estrena una sardana en...

El 75è Aplec de la Sardana de Taradell estrena una sardana en memòria de Quim Feixas

0
COMPARTIR
Moment del reconeixement a Quim Feixas

L’Aplec de la Sardana de Taradell va celebrar aquest diumenge a la tarda l’edició 75 amb un seguit de mesures preventives a causa de la pandèmia, però amb el retorn de la ballada de sardanes.

La gent que volia ballar s’havia d’inscriure en un formulari i formar part d’un grup de balladors de màxim 10 persones. La resta del públic, podia assistir a l’Aplec i gaudir de l’ambient sardanístic assegut en les seves cadires.

La Cobla Lluïsos

Hi van prendre part tres cobles: la Genisenca, els Lluïsos i la Cobla Ciutat de Barcelona. Cal destacar que durant l’Aplec es va presentar i estrenar la sardana ‘Front d’estel’, del compositor i actual flabiolaire de la Cobla Lluïsos, Ferran Carbadillo, que està composada i dedicada a la memòria de Quim Feixas, membre de l’Agrupació Sardanista Taradell i que va morir el passat 2 de maig en un fatídic accident quan es celebrava l’Aplec al Castell.

La Cobla sant Jordi Ciutat de Barcelona

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments