Inici Actualitat Tres premis per a alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès...

Tres premis per a alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès a la 33a edició del Premi literari Ajuntament de Gurb

0
COMPARTIR

Tres alumnes del Col.legi Sant Genís i santa Agnès van rebre un guardó aquest dissabte en el marc del lliurament de la 33a edició del Premi literari de l’Ajuntament de Gurb. En concret van ser dos premis i un accèssit del total de 10 premis i 10 accèssits que es van lliurar al teatre Molí de l’Esperança. Hi van participar un total de 276 treballs.

El Premi Pilarín Bayés al millor text narratiu escrit per un/a estudiant de 4t de primària per als alumnes de Gurb,  va recaure en el conte ‘El bosc perillós’, de Felip Bennett. L’accèssit va ser per a ‘La mascota d’en Lluc’, de Lluc Arumí Vila. En la categoria destinada als alumnes de fora de Gurb, el premi va recaure en Vinyet Calvo Puigdomènech, de Taradell, per la història ‘Una decisió important’.

Vinyet Calvo Puigdomènech, de 4t de Primària, va guanyar el Premi Pilarín Bayés al millor text narratiu escrit per alumnes de fora de Gurb. Ho va fer amb la història ‘Una decisió important’, que narra l’experiència d’un nen cel·líac i les seves inseguretats per sentir-se diferent.

Xènia Bautista Pérez, de 5è de Primària, va guanyar el Premi Gianni Rodari per als alumnes de fora de Gurb. El seu treball es titulava ‘El rellotge de la classe’ i gira entorn d’un rellotge que expressa els seus sentiments davant del confinament i l’absència de rialles, crits, sorolls i converses habituals en una escola. En aquesta mateixa categoria, Laia Reig Sistachs també de 5è de Primària, va rebre un accèssit pel relat ‘El calendari dels números desordenats’, que gira entorn d’un calendari que expressa la no acceptació del final a mesura que es va acostant el final de l’any.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments