Inici Actualitat La 41a edició de la Rupit-Taradell se suspèn a causa de la...

La 41a edició de la Rupit-Taradell se suspèn a causa de la Covid-19

0
COMPARTIR

El Centre Excursionista Taradell ha decidit suspendre l’edició d’enguany de la popular Caminada Rupit-Taradell. Aquest any s’havia de celebrar el 17 de novembre i hagués complert l’edició número 41, una efèmeride especial.

Cal recordar que és una caminada que en els últims anys compta amb més d’un miler de participants i requereix l’ajut de moltes desenes de voluntaris. Davant la situació de pandèmia i tenint en compte la logística i els preparatius que cal i el fet que no es podia controlar les distàncies o la total seguretat, des del Centre Excursionista Taradell han decidit suspendre l’edició d’aquest 2020.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments