Inici Actualitat Concerts i moltes mesures preventives i per mantenir la distància als dos...

Concerts i moltes mesures preventives i per mantenir la distància als dos dies de Festa Jove de Taradell

0
COMPARTIR

La Festa Jove de Taradell 2020 suposava un repte organitzatiu per al Consell de Joventut de Taradell, que ha superat els dos dies amb notable èxit, malgrat les dificultats sanitàries, preventives i organitzatives a causa de la pandèmia.

Durant el dijous amb el sopar jove i el divendres amb els concerts de versions, l’Espai 1 d’octubre es va parcel·lar amb zones per a cada grup de joves que s’havia inscrit prèviament. Només van poder entrar els que s’havien apuntat amb antel·lació de manera que l’aforament va ser limitat. El control d’assistència es fa per tenir constància de tothom que ha entrat a l’acte (s’està fent en la majoria d’actes, ja que l’organització no es responsabilitza de la gent que passa pel carrer o s’ho mira des de fora). Cada grup tenia un espai amb taules i cadires, totalment perimetrat, i per accedir-hi hi havia passadissos comuns. La mascareta era obligatòria fora d’aquests espais, on no es podia estar dret. De fet, només es podia sortir per anar a consumir a la barra, als lavabos o sortir de l’Espai 1 d’Octubre. A la zona de la barra hi havia un petit circuit i només es deixava entrar algú a demanar quan hi havia algun dels sis punts de venda lliures.

El repte més important va ser mantenir aquestes normes i, sobretot, evitar que les persones interactuessin a peu dret o es moguessin de grup. Per això, es van contractar diversos vigilants de seguretat que s’encarregaven d’avisar aquells que sortien de l’espai oblidant-se de posar-se la mascareta o interactuaven amb altres grups o a peu dret en anar o tornar de la zona de bar. També es va comptar amb la col·laboració de diversos voluntaris de Protecció Civil Taradell. Naturalment hi va haver força avisos per no portar la mascareta posada en un determinat moment, per aturar-se a xerrar o per anar a veure coneguts d’un altre grup (el mateix relaxament que es pot observar puntualment en qualsevol terrassa o grup de persones que es troben pel carrer), però la gran majoria de participants va complir les normes i va gaudir de les nits ballant dins les seves parcel·les.

A l’exterior de l’Espai 1 d’Octubre també es va acostar públic per seguir durant una estona les actuacions. Cal destacar també que les hores de finalització es van complir escrupulosament. El dijous amb el sopar jove, després de les actuacions de PD Ruïnoses i el Pony Pisaodr, es va tancar l’espai a les 12 de la nit. Mentre que divendres on van actuar Mixetes i l’Eskerda, es va acabar a les 2 de la nit.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments