Inici Actualitat La Festa d’en Toca-Sons proposa tres dies de caminada teatralitzada i el...

La Festa d’en Toca-Sons proposa tres dies de caminada teatralitzada i el concurs fotogràfic

0
COMPARTIR

La Festa d’en Toca-Sons, tot i no comptar amb l’acte central de l’arribada del bandoler ni el Toca-canalla, seguirà proposant activitats durant aquesta Festa Major 2020 de Taradell. Ho farà amb la Caminada teatralitzada d’en Toca-Sons, el Memorial Lluís Tuneu i el concurs d’Instagram.

Caminada d’en Toca-Sons

La Festa d’en Toca-Sons i Canya que no és conya han hagut de reprogramar i modificar la caminada que primerament estava prevista, la Caminada terrorífica ‘Caça de Bruixes‘. Per això, enguany serà diferent i serà un mixt entre aquesta proposta que es va fer els dos últims anys i la que s’havia fet entre 2008 i 2014 ‘A la Foscor d’en Toca-Sons’. La caminada deixa de ser de por i agafa l’argument de ‘A la Foscor d’en Toca-Sons’ on es fa un recorregut entre la vida i la mort d’en Toca-Sons en diferents escenes. En canvi, el recorregut i el format és el mateix que la caminada ‘Caça de Bruixes‘ i, per tant, se sortirà des de Can Just i arribarà fins a la Baixada del Tint. També es manté el format amb grups de 12 persones i un espai de sortida de 15 minuts entre grup i grup. Les entrades es poden comprar des d’aquest dimecres a la tarda al Bar de Can Costa per 3 euros i no se’n vendran al lloc d’inici de la caminada. Se celebrarà els dies 20 i 21 d’agost de 21h a 24h i el dia 25 d’agost de 19h a 21h.

Concursos fotogràfics

Es manté el Concurs de fotografia Memorial Lluís Tuneu i el Concurs d’Instagram. Per vuitè any consecutiu es portarà a terme el concurs fotogràfic de la Festa. Enguany es podran presentar fotos de la Caminada, del Mercat del Segle XVII i de temes relacionats amb el bandolerisme a Taradell. El Concurs està organitzat per la Festa d’en Toca-Sons amb la col·laboració d’en Gerard Paredes i el d’Instagram amb col·laboració d’InstaOsona. Es poden consultar a la revista en format digital.

Revista digital

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments