Inici Actualitat Novetats literàries del mes de juny de 2020 de la Biblioteca de...

Novetats literàries del mes de juny de 2020 de la Biblioteca de Taradell

0
COMPARTIR

Avui us presentem novetats literàries que han arribat a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font aquest mes de juny de 2020. Recordem que a la web, a l’apartat on posa Biblioteca trobeu la pàgina dedicada a les novetats bibliogràfiques de cada mes. Esperem que sigui del vostre interès.

 

Novel·la

Soy leyenda | Richard Matheson

Barcelona: Minotauro, 2019

Sinopsi: Robert Neville és l’únic supervivent d’una guerra bacteriològica que ha assolat el planeta i convertit a la resta de la humanitat en vampirs. La seva vida s’ha reduït a assassinar el màxim nombre possible d’aquests éssers sanguinaris durant el dia, i a suportar el seu setge cada nit. Per a ells, l’autèntic monstre és aquest home que lluita per subsistir en un nou ordre establert.

La brigada de luz | Kameron Hurley

Madrid: Alianza Editorial, 2019

Sinopsi: La Brigada de Llum: així és com s’anomena als soldats que lluiten contra Mart quan tornen “diferents” dels fronts de batalla interplanetaris als quals han estat teletransportados convertits en llum.

 

Ara i sempre | Anna Todd

Barcelona: Columna, 2019

SinopsiLa vida de Landon a Nova York no està sortint exactament com ell havia imaginat. La Tessa segueix trista i tancada en ella mateixa per culpa d’en Hardin, el treball que ha aconseguit no és gaire excitant i, per rematar-ho, la Dakota ha tornat a aparèixer a la seva vida just quan comença a sentir alguna cosa per la preciosa i enigmàtica Nora. Però en Landon està disposat a vèncer tots els obstacles per trobar el seu camí i aconseguir, per fi , l’amor veritable. Qui conquerirà el seu cor?

Tot per tu | Anna Todd

Barcelona: Columna edicions, 2016

SinopsiEn Landon, el germanastre d’en Hardin i millor amic de la Tessa, és el personatge més estimat per les lectores d’After. L’Anna Todd ha decidit que ha arribat el seu moment i l’ha fet protagonista dels seus dos nous llibres. Al primer, Landon.Tot per tu sabrem què passa després del seu casament a After.Amor infinit. Amb qui es va casar? Com és la seva vida a Nova York? Segueix en contacte permanent amb la Tessa? Quina relació té amb Washington i la gent que hi va deixar?

Voz | Christina Dalcher

Barcelona: Roca, 2019

SinopsiUna història inoblidable i plena de tensió, en la qual una dona s’enfrontarà als poders establerts per protegir la seva filla i se a si mateixa.

 

Hyperion | Dan Simmons

Barcelona: Ediciones B, 2015

SinopsiUn món més enllà de la Xarxa de l’Hegemonia de l’Home. En aquesta ocasió esperen el Botxí, una temible criatura a la qual els membres de l’església de l’Expiació Final veneren com a Senyor del Dolor. En vigílies de l’Armageddon 07:00 pelegrins van a Hyperion per ressuscitar un antic ritu religiós.

 

Y Julia retó a los dioses: cuando el enemigo es tu propio hijo…, existe la victoria? | Santiago Posteguillo

Barcelona: Planeta, 2020

SinopsiMantenir-se en la part alta és molt més difícil que arribar. Júlia està en la cúspide del seu poder, però la traïció i la divisió familiar amenacen de tirar-ho tot a perdre. A sobre de mals, el metge Galeno diagnostica que l’emperadriu pateix el que ell, en grec, diu karkinos, i que els romans, en llatí, denominen càncer.

Nunca lo hubiera dicho | Víctor Panicello

Barcelona: Comanegra, 2019

Sinopsi: S’ha acabat el batxillerat. ¿I ara què? Tot el que coneixies queda enrere: col·legues, professors, institut … Et toca afrontar noves experiències, conèixer altra gent, reflexionar sobre les coses que t’afecten, com l’amistat, els prejudicis o la teva visió de la sexualitat.

 

Tierra | Eloy Moreno

Barcelona: Ediciones B, 2020

Sinopsi: A l’interior d’una cabana amagada al bosc, un home fa una promesa als seus dos fills: Penseu en el que més us agradaria tenir a la vida. Si acabeu aquest joc, us prometo que el tindreu … Però aquell joc mai va acabar. Trenta anys després, un dels nens ha aconseguit complir el seu desig, la seva germana no.

 

El destí dels herois | Chufo Lloréns

Barcelona: Rosa dels Vents, 2020

SinopsiUna saga familiar inoblidable que recorre les turbulentes primeres dècades del segle XX mitjançant uns personatges magistrals que s’enfronten a la guerra, l’amor, la gelosia i la traïció. Les primeres albors del segle XX a Europa porten aires d’esperança i d’innovació.

 

La isla de los conejos | Elvira Navarro

Barcelona: Literatura Random House, 2019

SinopsiUn fals inventor porta conills a una illa perquè acabin amb els nius d’uns ocells el nom ningú sap. En la penombra nocturna, una espècie extingida fa milers d’anys li surt a el pas a un arxiduc. Els somnis dels clients d’un hotel són objecte d’un insòlit furt.

 

La fi dels secrets | Miquel Esteve

Barcelona: Ediciones B, 2015

SinopsiUna història de poder, finances, amors i desamors que reflecteix amb realisme crític una estampa de la ciutat de Barcelona en el període baix medieval: la crisis financera que fustiga la ciutat, la insolvència de molts canvistes, la pèrdua de les estovalles en les seves taules, símbol de garantia, i fins i tot la demora en el pagament de les pensions dels violaris i censals per part del clavari del municipi, el cap de les finances públiques, ha molestat la ciutadania i Francesc Castelló es castigat públicament per escarni dels canvistes insolvents i per tranquil·litzar la població angoixada.

La Mansión: tiempos gloriosos | Anne Jacobs

Barcelona: Plaza & Janés, 2020

SinopsiFranziska no pot creure que sigui cert: finalment està de tornada a la casa familiar dels Von Dranitz. Durant el caos de la Segona Guerra Mundial va haver de renunciar a la majestuosa mansió a l’est d’Alemanya, però l’anhel de tornar sempre la va perseguir.

 

Mañana todavía: doces distopías para el siglo XXI | Diversos autors

Barcelona: Penguin Random House, 2014

SinopsiDotze destacats autors espanyols davant el gènere fantàstic més en voga: les distopies o anti-utopies, relats sobre futurs incerts, admonicions polítiques i mediambientals, abusos de la tecnologia i qualsevol tipus de demà inquietant que ens recordi per què encara som a temps de no acabar així.

Un amor de pel·lícula | Rachel Winters

Barcelona: Columna edicions, 2020

SinopsiDesprés de set anys fent d’assistent, l’Evie Summers està preparada per a la promoció que mereix. Però l’agència de cine on treballa està a la corda fluixa i l’Evie perdrà la feina si no aconsegueix convèncer el seu client més important i arrogant perquè acabi d’escriure el guió d’una comèdia romàntica de Hollywood.

Estels fugaços | Anna Todd

Barcelona: Columna, 2018

SinopsiLa Karina té vint anys i una feina senzilla en un spa. Després de comprovar que la majoria de les relacions fracassen, decideix que només vol una vida tranquil.la. I això significa seguir una política estricta de no-cites, que compleix al peu de la lletra fins coneix un nou client, en Kael, i els seus principis trontollen.

 

Novel·la juvenil

Nunca en la escalera | Maureen Johnson

Madrid: Harperkids, 2019

Sinopsi: Les endevinalles que s’oculten després dels assassinats de l’internat Ellingham segueixen esperant que algú els resolgui, i Stevie sap que està molt molt a prop. No obstant això, el camí cap a la veritat té més obstacles dels que s’imagina …, i continuar avançant implica fer mal a algú que vol.

 

Tots estimem l’Emma | Àngel Burgas

Barcelona: La Galera, 2019

SinopsiL’Emma va rebre la trucada dilluns a la tarda. Tot va començar amb aquella trucada. La pantalla del mòbil indicava que era un amic de la colla… però la veu era una altra. Algú havia trobat el mòbil extraviat. Algú havia reconegut l’Emma per les fotos que hi havia a la galeria. Algú s’havia trasbalsat molt i va decidir contactar-hi. Algú entraria en la vida de l’Emma per transformar-la i canviar-la per sempre.

Crypta | Care Santos

Barcelona: Alfaguara, 2019

SinopsiA la vida de Natàlia no tot és com sembla. Els seus disset anys amaguen ja molts misteris. Els altres diuen que està rara per la mort de la seva germana Rebeca. Però no és la realitat el que la preocupa. Ha començat a notar grans canvis i no només físics. Té un poder mental sobre els altres que no pot explicar.

El dueño de las sombras | Care Santos

Barcelona: Alfaguara, 20219

SinopsiLa família Albás arrossega des de fa generacions una maledicció que marca les seves vides i de la qual no troben la manera d’escapar. La raó de la maledicció, l’única veritat de la mateixa, només la coneix Eblus, un diable que no oblida ni perdona, però que en alguns aspectes és molt més humà del que està disposat a reconèixer.

El fill de Neptú | Rick Riordan

Barcelona: Kimera, 2019

SinopsiEn Percy està confós. S’ha despertat d’un llarg son; amb prou feines sap com es diu. Arriba a un campament per a mestissos i l’únic qu recorda del seu passat és un altre nom: Annabeth. La Hazel hauria d’estar morta. Per voler obeir la seva mare, posseída per la cobdícia, ara el futur del món està en perill. En Frank és molt insegur. La seva àvia diu que és un descendent dels herois, però ell se sent poca cosa, sobretot davant de la Hazel, la seva millor amiga. Hi confia, fins al punt de revelar-li un secret molt íntim.

Elijah | Madeleine Féret-Fleury, Marushka Hullot-Guiot

Barcelona: Barcanova editorial, 2019

SinopsiDivendres a la nit. Estàs sortint del cinema. El despertar dels zombis no és precisament la pel·lícula del segle, però resulta entretinguda. El camí de retorn a casa, no obstant això, es converteix en un malson. Cabells blanc, pell pàl·lida i ulls grocs. Algunes persones t’estan mirant de manera estranya. Pitjor encara: semblen dirigir-se cap a tu. I allà, de sobte, els seus passos s’acceleren. Has de decidir: tornar al cinema o córrer cap a casa teva? Prendràs les decisions correctes? No ho oblidis: si vols fugir, l’única sortida ets tu. Ready?

Warcross | Marie Lu

Madrid: Nocturna, 2018

SinopsiPer als milions d’usuaris que es connecten a la recerca d’adrenalina o per l’eufòria d’experimentar un nou estil de vida, Warcross és més que un joc; és una revolució. Emika Chen treballa com caça recompenses rastrejant als jugadors que vulneren la llei. I es tracta d’un món competitiu, de manera que un dia assumeix un desafiament molt arriscat: hackejar la partida inaugural dels campionats mundials.

Wardraft | Marie Lu

Madrid: Nocturna, 2019

SinopsiWarcross ha canviat la vida de milions de jugadors. En qüestió d’uns anys s’ha convertit en alguna cosa irreemplaçable per a persones de tot el món. I per Emika Chen també ho era fins que va descobrir la teranyina de traïcions que en realitat amagava. Ara, algú ha posat preu al seu cap i la seva única possibilitat de supervivència depèn de les persones en què confia, com els Genets Fènix…

Els avantatges de ser un marginat | Stephen Chbosky

Carcaixent: Sembra, 2016

SinopsiEn Charlie és un adolescent introvertit que viu amb la seva família aparentment modèlica. Quan acaba l’escola, el suïcidi del seu millor amic li dispara una sèrie d’inseguretats. L’entrada a l’institut arriba com una amenaça. Però entre classe i classe, trobarà un professor que l’ajudarà a fer servir la literatura com una arma. I, sobretot, una colla de xavals més grans, atrevits i transgressors. Uns autèntics outsiders amb qui pujarà a les salvatges muntanyes russes de l’adolescència per descobrir emocions ocultes i aprendre a combatre les allargades ombres que el turmenten.

L’heroi perdut | Rick Riordan

Barcelona: Kimera, 2019

SinopsiEn Jason no recorda res. De cop s’ha despertat en un autobús escolar ple de nois i noies que van d’excursió. Pel que sembla, la seva nòvia es diu Piper i el seu millor amic, Leo. Però com ha arribat fins aquí, en Jason? La Piper té un secret. El seu pare, un actor famós, fa tres dies que ha desaparegut, i ella està segura que es troba en perill perquè el veu en somnis. Després d’una sobtada tempesta apareixen unes criatures estranyes que s’emporten els tres amics a un lloc anomenat Campament Mestís.

Llibre | Patrick Ness

Barcelona: Nube de tinta, 2017

SinopsiAquest és el dia més difícil en la vida d’Adam Thorn. El seu exnòvio, a què encara vol, es va per no tornar. La relació amb la seva actual parella, a què també vol, perilla greument. El seu germà ha deixat a una noia embarassada, els seus pares es neguen a acceptar la seva homosexualitat i, a la feina, pateix assetjament laboral.

Allò de l’avi | Anna Manso

Barcelona: Cruïlla, 2017

SinopsiPer al Salva, el seu avi, el Carles Canoseda, és un heroi, la persona més important del món. Però quan descobreix que darrere el gran home s’amaga una persona diferent, que ha enganyat tothom, el seu món es desmunta.

 

Val més anar sol | Care Santos

Barcelona: Jo llibre, 2016

SinopsiEl Pando està fart de l’institut i que tothom li digui el que ha de fer. Per això cada vegada més s’apropa a la colla del Zetaté. Però triga força temps a entendre que les coses mai no són senzilles, i que res no és exactament allò que sembla. Passen mesos abans no descobreix que els seus amics són violents i capaços de fer barbaritats com aquelles que de vegades surten als diaris. Quan s’adona de tot plegat ja no és fàcil fer marxa enrere. Però d’altres els plantaran cara. No serà fàcil, però lluitaran fins a aconseguir el futur que desitgen.

Ales negres | Laura Gallego García

Alzira: Bromera, 2017

SinopsiL’Ahriel és novament lliure i ha pogut venjar la terrible traïció que la va desterrar a la presó de Gòrlian. Ara torna al Consell Angèlic de la Ciutat dels Núvols per fer una petició agosarada i molt perillosa: obrir de nou la porta de l’infern. Està decidida a tornar a la presó d’on va fugir per alliberar a tots els innocents condemnats allà i destruir-la per sempre. Per això, cal que trobi on s’amaga ara. Serà capaç de qualsevol cosa per localitzar Gòrlian, fins i tot interrogar l’única persona que sap on és, encara que això signifiqui desafiar els àngels i tornar a l’infern.

Un amor sota els focus | Ae-Jung

Barcelona: Fanbooks, 2020

Sinopsi: Alice, una noia de divuit anys, ha començat a treballar per a un organitzador de concerts. Una nit, topa en el backstage amb un dels líders del grup BTS, que discuteix amb el seu mànager. Quan veuen la noia se’ls acut fingir una relació sentimental amb el cantant per tranquil·litzar els fans i els mitjans. Acceptarà Alice una proposta que li canviarà la vida?

Todo lo que sé sobre un corazón roto | Daniel Ojeda Checa

Barcelona: La Galera, 2018

SinopsiEl que Marc sap de Simone és el que expliquen sobre ella a l’institut. El que Simone sap sobre en  Marc és el que cap noi havia fet abans per ella. Des que a Simone li van trencar el cor la seva passió pel dibuix ha crescut, és una via d’escapament perquè mai ha parlat amb ningú del que va passar. Encara que quan arriba en Marc és la seva gran oportunitat per començar a creure en les persones.

Podeu trobar més llibres al catàleg següent:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments